„Žalgiris“ į Turkiją išvyko be R.Javtoko | Kas vyksta Kaune

„Žalgiris“ į Turkiją išvyko be R.Javtoko

Asociatyvi/R. Tenio nuotr.

Trečiadienį Kauno „Žalgirio“ komanda išvyko į Turkiją. Ten esančiame Izmiro mieste ketvirtadienį kauniečių laukia Eurolygos dvikova su Turkijos čempionais – „Karsiyaka“ krepšininkais.

Prieš kelionę „Žalgirio“ trenerių štabui teko priimti nelengvą sprendimą. Po rytinės treniruotės dar „Žalgirio“ arenoje pasitarus su gydytojais buvo nuspręsta, kad į Eurolygos trečiojo turo rungtynes nevyks nugaros skausmus jaučiantis vidurio puolėjas Robertas Javtokas.

„Jei rungtynės vyktų namuose, žiūrėtume prieš pat mačą, ar Robertas galėtų rungtyniauti. Jis pats stengiasi kuo greičiau atsigauti, bet pasitarę su gydytojais ir turėdami omenyje kelionėje nugarai tenkančias papildomas apkrovas, nusprendėme R.Javtoko sveikata nerizikuoti“, – prieš pat kelionę teigė „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

Rungtynėse su turkais „Žalgirio“ trenerių dispozicijoje jau bus Siimas-Sanderis Vene, kuris prieš porą savaičių buvo patyręs čiurnos traumą. Antradienį ir trečiadienį jis treniravosi kartu su komanda ir vyksta į Izmirą, tačiau, kiek smarkiai jo pagalba galės naudoti trenerių štabas, dar nėra aišku.

„Žalgirio“ ir „Karsiyaka“ rungtynės ketvirtadienį prasidės 18.45 val. Lietuvos laiku.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA