Dėmesio: keičiasi maršrutinių taksi trasos | Kas vyksta Kaune

Dėmesio: keičiasi maršrutinių taksi trasos

Bendrovės nuotr.

Nuo spalio 30 dienos, 12 valandos Kauno mieste atidaromas Panemunės tiltas. Dėl to keičiami 52, 53 ir 54 Kauno miesto maršrutinių taksi maršrutai. Pasikeitus maršrutams keisis ir eismo tvarkaraščiai.

„Kaip ir visi kauniečiai labai laukiame Panemunės tilto atidarymo. Eismas naujuoju tiltu pagaliau leis patogiai ir paprastai susisiekti su Panemune. Dėl to 52 ir 53 maršruto autobusai į Panemunę užsuks nevažiuodami aplinkui per Piliakalnio gatvę, o tiesiai pro Juozapavičiaus prospektą. 54 maršrutas bus šiek tiek pratęstas ir papildomai apims Vaidoto ir  Plento gatves. Džiaugiamės kartu su Panemunės gyvetojais ir tikimės sulaukti naujų keleivių, važiuojančių maršrutiniais taksi Kauno mieste“, – kalbėjo „Kautros“ marketingo direktorius Gintautas Pakusas.

52 maršrutas
52

Atidarius Panemunės tiltą 52 maršruto maršrutiniai taksi važiuos Juozapavičiaus gatve (vietoje Piliakalnio g.).

53 maršrutas
53

Pradėjus eismą Panemunės tiltu 53 maršruto maršrutiniai taksi į Panemunę važiuos Juozapavičiaus prospektu (vietoje Piliakalnio g.).

54 maršrutas
54

Nuo spalio 30 dienos 54 maršrutas yra pratęsiamas. Maršrutiniai taksi pervažiavę Panemunės tiltą važiuos Vaidoto gatve, o savo maršrutą pabaigs Plento gatvėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA