Pagalbos šauksmas: ieškotas automobilis rastas, gyvūnai išlaisvinti | Kas vyksta Kaune

Pagalbos šauksmas: ieškotas automobilis rastas, gyvūnai išlaisvinti

Archyvo nuotr.

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją sekmadienio popietę kreipėsi sunerimę kauniečiai, kurie susidūrė su itin didele problema.

Su portalu susisiekęs kaunietis Gytis teigia, kad kažkur Kaune stovi juodas, penktos kartos „VW Golf“ automobilis. Kur jis stovi, neaišku, nes automobilio savininkas pateko į nelaimę ir šiuo metu dėl jo gyvybės kovoja medikai.

Bėda, kad automobilyje liko vieno iš keleivių raktai, o jie reikalingi, norint išlaisvinti namuose paliktus augintinius, kurie jau visa para kaip gyvena be priežiūros. Vienintelė galimybė patekti į minėtą butą yra rasti Kaune stovintį automobilį, kuriame yra raktai nuo buto.

Taip pat paaiškėjo, jog pagalbos šauksmą išplatinę žmonės yra vieno iš vaikino, nukentėjusio per naktinę avariją, artimieji. Jie teigia, kad šiuo metu jau atvyko specialistai su įranga ir atrakino namų duris, tačiau jie toliau ieško minėto automobilio.

ATNAUJINTA 22:00

Su portalu susisiekę artimieji dėkoja kauniečiams už pagalbą ir informuoja, kad automobilis rastas stovintis mokamoje automobilių stovėjimo aikštelėje, gyvūnai išlaisvinti dar iki randant automobilį, pasitelkus durų atrakinimo specialistus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA