Kauniečiai šturmavo naujai atidarytą prekybos centrą | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai šturmavo naujai atidarytą prekybos centrą

Organizatorių nuotr.

Kaune šventė – į naujojo prekybos centro atidarymą suplūdo šimtai žmonių. Aleksote naujai atidarytame „Senukų” prekybos centre kauniečiai sparčiai pradėjo rinktis prekes.

UAB „Senukų prekybos centras“, didžiausias Baltijos šalyse statybos, remonto ir buities prekių tinklas, šiandien atidarė naują – jau ketvirtąjį Kaune – prekybos centrą. Į šio prekybos centro statybą ir įrengimą investuota per 7 mln. eurų.

Tai kompaktiškas, modernios koncepcijos prekybos centras, kuriame pirkėjai galės rinktis iš 27 000 pavadinimų prekių, o parduotuvėje įgyvendinti sprendimai padės taupyti laiką ir lengvai rasti pageidaujamų prekių. 6 000 kv. m prekybos centre įsikurs namų technikos, sodo, statybos, laisvalaikio ir interjero prekių skyriai.

Į šio prekybos centro statybą ir įrengimą investuota per 7 mln. eurų. Dalis pinigų skirta infrastruktūros darbams, kad pirkėjams būtų malonu ne tik apsipirkti, bet ir atvykti į prekybos centrą tiesiog pasižvalgyti. Suformuota 60-ies profesionalių darbuotojų komanda, pasirengusi maloniai ir kokybiškai aptarnauti pirkėjus.

„Pirkėjams itin aktualu taupyti laiką, apsipirkti greitai ir patogiai. Į tai atsižvelgėme rinkdamiesi vietą naujo prekybos centro statyboms. Tikimės, kad naują parduotuvę pamėgs tiek Kauno, tiek aplinkinių rajonų bei miestų gyventojai“, – sakė UAB „Senukų prekybos centras“ generalinis direktorius Arvydas Šapola.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA