Svarbi informacija: viešojo transporto pakeitimai po Panemunės tilto atidarymo | Kas vyksta Kaune

Svarbi informacija: viešojo transporto pakeitimai po Panemunės tilto atidarymo

R. Tenio nuotr.

Ilgai lauktas Panemunės tiltas tuoj bus atidarytas. Kartu su šia džiugia diena, keisis ir viešojo transporto maršrutai. Skelbiama ir apie naujų maršrutų atsiradimą.

Iki spalio 30 dienos 12 valandos esami viešojo transporto maršrutai nesikeičia. Didžiosios sistemos pertvarkos prasidės po 12 valandos, kuomet bus oficialiai atidarytas Panemunės tiltas ir per jį atnaujintas autobusų eismas.

Nuo minimos datos nutraukiami 5-ojo, 13-ojo bei 13A autobusų maršrutai. 4-asis autobuso maršrutas iki Vičiūnų dar važiuos iki lapkričio 9 dienos. Po šios dienos jis taip pat bus naikinamas. 4-ąjį autobuso maršrutą pakeis 1-asis ir 4-asis troleibusai, kurie važiuos iki Vaidoto gatvės.

UAB „Kauno autobusai“ atstovai ramina keleivius, mat tikrai nebus taip, kad negalima susisiekti. Nuo spalio 30 dienos iš Kleboniškio važiuos naujas autobusas. Tai bus 13-ojo ir 4-ojo autobusų maršrutų mišinys, pažymėtas 47-uoju numeriu. Naujasis 47-asis maršrutas važiuos iš Kleboniškio, per centrą, Piliakalnio gatvę, Vaidoto gatve iki Onkologijos ligoninės. Šis autobusas kelis kartus per dieną užsuks ir į Kreidos gatvę.

Skelbiama, jog Į Lansbergio Žemkalnio gatvę mokinius galės vežti 47A maršrutas, kuris atitinka buvusį 13A.

Keičiasi ir 43-ojo maršruto trasa. Nuo spalio 30 dienos 12 valandos, šio autobuso maršrutas pratęsiamas iki Vičiūnų. Šio maršruto autobusai kelis kartus per dieną užsuks į Slaugos ligoninę. Seniau šia vietą buvo galima pasiekti 5-ojo maršruto, o savaitgaliais 4-ojo maršruto autobusais.

Dar viena naujiena, kuri keleivius pasitiks po Panemunės tilto atidarymo – 65-asis autobusų maršrutas. Šis autobusas iš geležinkelio stoties važiuos iki Seniavos kapinių. Svarbu pažymėti, kad 65-asis maršrutas važiuos ir Titnago gatve, tad žmonėms nereikės po kelis kilometrus eiti pėsčiomis.

Daugiau informacijos galite rasti viešojo transporto internetinėje svetainėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA