„Ryanair” bilietų išpardavimas žiemos kelionėms | Kas vyksta Kaune

„Ryanair” bilietų išpardavimas žiemos kelionėms

Asociatyvi / Archyvo nuotr.

Žiemos sezono atidarymo proga, Europoje pirmaujanti aviakompanija „Ryanair” paskelbė paleidžianti 2-jų dienų bilietų akciją, kurios metu „Ryanair” klientai gali įsigyti 30% pigesnius bilietus pasirinktais maršrutais iš Vilniaus bei Kauno oro uostų.

Pasiūlymas žiemos sezono skrydžiams (spalio – kovo mėnesiais) galioja perkant bilietus nuo 2015 m. spalio 20 d. iki spalio mėn. 21 d. vidurnakčio Ryanair.com svetainėje.

Akcija galioja šiems skrydžiams:

Vilnius – Oslas RYG
Vilnius – Londonas STN
Vilnius – Barselona BCN
Vilnius – Milanas Bergamo
Vilnius – Paryžius BVA
Vilnius – Roma CIA
Vilnius – Frankfurtas HHN
Kaunas – Oslas RYG
Kaunas – Londonas STN
Kaunas – Birmingemas

“Džiaugiamės, jog vasaros sezono metu ne tik pervežėme rekordinį skaičių klientų ir išplėtėme savo maršrutų tinklą Europoje, bet taip pat išlaikėme lyderiaujančią poziciją rinkoje. Taip pat džiaugiamės, jog savo klientams ir toliau siūlome mažiausių kainų skrydžius.

Žiemos sezono atidarymo proga pristatome 2-jų dienų bilietų akciją žiemos sezono skrydžiams. Šios akcijos metu, „Ryanair” klientai galės įsigyti 30% pigesnius bilietus pasirinktiems skrydžiams iš Vilniaus ir Kauno oro uostų. Šis įspūdingas žiemos kainų pasiūlymas galioja iki 2015 m. spalio mėn. 21 d. vidurnakčio svetainėje Ryanair.com skrydžiams nuo spalio iki *kovo mėnesio”, – sakė Hans Joergen Elnaes.

* Pasiūlymas negalioja skrydžiams nuo gruodžio mėn. 18 d. iki sausio mėn. 7 d.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA