„Lidl Lietuva” atstovai: sukčiai naudojasi mūsų vardu | Kas vyksta Kaune

„Lidl Lietuva” atstovai: sukčiai naudojasi mūsų vardu

Bendrovės nuotr.

Spalio 15 d. sukčiai bendrovės „Lidl Lietuva“ vardu sukūrė netikrą paskyrą socialiniame tinkle „Facebook“. Čia publikuotos nuotraukos su prekybos tinklo logotipu, o lankytojai kviesti dalyvauti konkurse. „Lidl Lietuva“ atstovai praneša, kad šis puslapis yra apgavystė.

Reaguojant į situaciją, šiandien minėtoji paskyra buvo užblokuota. Bendrovė „Lidl Lietuva“ ėmėsi veiksmų, kad užkirstų kelią analogiškiems atvejams ateityje.

„Informuojame, kad „Lidl Lietuva“ kol kas neturi oficialaus puslapio „Facebook“ ir artimiausiu metu aktyvios veiklos socialiniuose tinkluose neplanuoja, – teigia „Lidl Lietuva“ rinkodaros ir viešųjų ryšių departamento vadovė Agnė Gaižauskienė. – Džiaugiamės, kad virtualioje erdvėje „Lidl“ susilaukia didelio dėmesio, tačiau dedame pastangas, kad žmonės nebūtų apgaudinėjami.“

Atstovės teigimu, įsiklausymas į vartotojų pageidavimus ir tiesioginio ryšio palaikymas bendrovei yra išskirtinai svarbūs. Todėl sukūrus oficialų „Lidl Lietuva“ puslapį „Facebook“ tinkle naujiena bus paskelbta žiniasklaidoje ir įmonės svetainėje.

Konkreti „Lidl“ parduotuvių atidarymo Lietuvoje data nėra skelbiama. Šiuo metu tebevyksta kelių „Lidl“ parduotuvių įvairiuose Lietuvos miestuose statybos bei jų vadovaujančių darbuotojų atranka. Vėliau bus formuojami parduotuvių kolektyvai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA