Pirmadienio rytmetį į darbą skubantys vairuotojai nesuprato, kodėl strigo milžiniškose spūstyse | Kas vyksta Kaune

Pirmadienio rytmetį į darbą skubantys vairuotojai nesuprato, kodėl strigo milžiniškose spūstyse

Archyvo / R. Tenio nuotr.

Prasidėjus naujai darbo savaitei, „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai sunerimo dėl itin didelių spūsčių pagrindinėse transporto arterijose. Kai kurie vairuotojai teigia vietoj įprastų dešimties minučių spūstyse praleidę po pusantros valandos.

Vairuotojai skundžiasi, kad spūstys lydėjo visame Kaune ir jo prieigose. Daugeliui jų buvo neaišku, kokios šių spūsčių priežastys.

kjamsciai

Vieni vairuotojai skundėsi, kad ties Noreikiškėmis prasidėjusi eismo spūstis tęsėsi net už Kleboniškio tilto, už kurio buvo įvykusi lengvojo automomobilio ir krovininio vilkiko avarija.

Šis eismo įvykis paralyžavo Kauno aplinkkelį, kuriuo į darbą skubėjo Kauno miesto ir rajono gyventojai. Kad aplenktų avarijos vietą, vairuotojai turėjo sugaišti apie valandą įveikdami kelių kilometrų atkarpą.

Norėdami išvengti šio milžiniško kamščio, dalis vairuotojų rinkosi kelionę per miestą, kuriame situacija irgi buvo ne pati geriausia. Dėl padidėjusio transporto srauto čia taip pat daugelyje sankryžų formavosi spūstys.

[susije_video kurie=””]

Dar vienas įvykis, kuris apkartino rytines kauniečių keliones, buvo įvykęs ant Varnių tilto. Vairuotojai ganėtinai ilgai pildė eismo įvykio deklaraciją, todėl ir čia susidarė spūstys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA