Rytinis reidas: nežymėtas policijos automobilis, padėka ir chuliganiškai važiavusi moteris | Kas vyksta Kaune

Rytinis reidas: nežymėtas policijos automobilis, padėka ir chuliganiškai važiavusi moteris

R. Tenio nuotr.

Ypatingai judriame kelyje link Kauno nuolat pažeidinėjamos taisyklės, tad pareigūnai piko metu gaudė chuliganiškai važiuojančius vairuotojus. Reido metu pareigūnai sulaukė padėkos ir prašymo į šį kelio ruožą dažniau atvažiuoti.

Važiuojant nuo Ringaudų link Akademijos piko metu susidaro spūstys, tačiau kai kurie vairuotojai linkę nepaisyti Kelių eismo taisyklių ir lenkti kitus automobilius šalikele. Būtent šį rytą nepažymėtu policijos automobiliu patruliai gaudė gudrauti linkusius vairuotojus.

Laimikis nėra didelis – pagauta tik viena moteris, kuri šalikele važiavo porą šimtų metrų, taip aplenkdama ne vieną asfaltu važiuojantį vairuotoją. Pareigūnai užfiksavo pažeidimą ir susistabdė pažeidėją. Vairuotoja sutiko, jog važiavo šalikelę, tačiau tame nematė nieko blogo.

„Skubėjau nuvežti vaikus į mokyklą. Žinau, kad reikia keliu važiuoti, bet aš juk niekam netrukdžiau, kad šiek tiek pavažiavau šalikelę“, – pareigūnams sakė moteris.

Skubėjusiai ir KET pažeidusiai vairuotojai gresia dideli nemalonumai. Toks važiavimas laikomas chuliganišku, už kurį baudžiama itin griežtai. Moteris turės sumokėti baudą nuo 280 iki 400 eurų, taip pat praras teises nuo metų iki dviejų.

Reido metu kelių patrulius nustebino prie jų prisistatęs vyriškis. Šis policininkams dėkojo, kad čia yra ir gaudo pažeidėjus. Vyras sakė, kad kiekvieną rytą jam tenka važiuoti link Ringaudų ar Akademijos.  Kaskart mato, kad vairuotojai bando kitus lenkti iš dešinės pusės, važiuodami šalikele. Vyras paprašė, kad reidai šiame ruože būtų rengiami dažniau.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA