Netikėti vaikų klausimai, kurių sulaukė Arvydas Sabonis | Kas vyksta Kaune

Netikėti vaikų klausimai, kurių sulaukė Arvydas Sabonis

R. Tenio nuotr.

Legendinis krepšininkas Žaliakalnio vaikų centro lankytojams įteikė vertingą dovaną. Tuo tarpu mažieji kauniečiai džiaugėsi ne tik pačia staigmena, bet taip pat ir nesikuklino A. Saboniui užduoti įvairių klausimų.

Visą vasarą vyko „Sprite“ akcija, kurio metu buvo galima laimėti krepšinio kamuolį. Laimėjimą galima buvo pasilikti sau, padovanoti draugui ar vaikams, kurie išties nori žaisti, tačiau neturi tam priemonių. Per visą Lietuvą buvo priaukota 600 kamuolių, kurie visi bus išdalinti vaikų dienos centrams. Pirmieji smagią dovaną gavo Žaliakalnio vaikų centro auklėtiniai.

Vaikai ypatingai džiaugėsi gauta dovana ir netrukus ją išbandė lauke, turimoje kuklioje krepšinio aikštelėje. Visgi, smalsuoliams buvo įdomu ir pats Arvydas Sabonis. Vaikai nesikuklino nusistebėti, jog krepšininkas yra toks aukštas ar paklausti, kodėl jo rankos tokios ilgos ir ar čia tikrai atvyko A. Sabonis.

Drąsiausieji ryžosi prie A. Sabonio pasimatuoti savo ūgį, tačiau nusivylė, kad jiems iki aukštaūgio dar toli. Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas ramino mažuosius ir palinkėjo jiems daugiau valgyti ir jie taip pat užaus tokie dideli.

Krepšinio legenda taip pat linkėjo, kad kamuoliais vaikai mokėtų dalintis ir jie padėtų išmokti žaisti krepšinį. A. Sabonis pasirašė ant penkių centrui dovanotų kamuolių ir patikino, jog po metų sugrįš ir pasižiūrės, kaip vaikams sekasi žaisti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA