Kaune pirmą kartą pasveikintos būsimos mamytės | Kas vyksta Kaune

Kaune pirmą kartą pasveikintos būsimos mamytės

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienį Kauno rotušėje karaliavo būsimos mamos. Daugiau nei 150 besilaukiančių kauniečių dalyvavo šventėje „Stebuklo laukimas“. 11 metų iš eilės Vilniuje vykusi šventė pirmą kartą surengta Kaune.

„Idėja surengti būsimų mamyčių šventę kilo kuomet aš pati laukiausi prieš 11 metų. Šios šventės tikslas labai paprastas – kad būsimos mamos pajustų, kokios jos yra mylimos, ypatingos ir reikalingos“, – teigė šventės iniciatorė Agnė Zuokienė.

Kūdikių besilaukiančioms kaunietėms pasirodymus surengė Merūnas Vitulskis ir grupė „4 Roses“. Būsimas mamas pasveikino Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

„Naujos gyvybės atėjimas į šį pasaulį yra didžiulis stebuklas. Motinos meilė savo mažyliui yra dar didesnis stebuklas. Aš pats esu dviejų vaikų tėvas ir dviejų anūkų senelis – tai yra didžiausias džiaugsmas gyvenime, – kalbėjo V. Matijošaitis. – Kaune tikrai gera auginti vaikus – čia grynas oras, daug parkų, o nuo kitų metų rugsėjo Kaune neliks nei vieno vaiko, kuriam nebūtų vietos vaikų darželiuose.“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA