Kauno rajone dviračiais išbandė naująjį asfaltą | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone dviračiais išbandė naująjį asfaltą

Čekiškės seniūnijos bendruomenės nariai su dviračiais rinkosi prie Liučiūnų kultūros centro, pasiruošę žygiui naujai asfaltuotu keliu, pakeitusiu dulkėtą žvyrkelį ir sujungusiu Čekiškės ir Vilkijos seniūnijas.

Abiejų seniūnijų seniūnai M. Zavedskas ir A. Bačiūnas buvo ne tik aktyvūs žygio organizatoriai, bet ir dalyvavo renginyje su savo šeimomis.

Į pagrindinės organizatorės, Liučiūnų krašto bendruomenės centro pirmininkės M. Rastauskienės kvietimą dalyvauti dviračių žygyje noriai atsiliepė Čekiškės Prano Dovydaičio gimnazijos bendruomenė: direktorius R. Saltonas, direktoriaus pavaduotoja ugdymui L. Rutkauskienė su vyru, mokytojos su šeimomis.

Idėjai pritarė ir prie gausiai susirinkusios bendruomenės prisijungė LR Seimo narys A. Nesteckis su žmona, Kauno rajono savivaldybės administracijos direktorius R. Pudževelis.

Dviračiais išbandžiusių naują kelią žygio dalyvių Vilkijoje prie Nemuno laukė aktyviausi seniūnijos nariai. Skambant muzikai košę virė ir visus vaišino seniūnas A. Bačiūnas ir Vilkijos gimnazijos direktorius A. Švedas.

Liučiūnų šeimininkių iškeptą duonos kepalą bendruomenės pirmininkė M. Rastauskienė įteikė LR Seimo nariui A. Nesteckiui.

Liučiūnų krašto bendruomenės centro tarybos narė Jolanta Girdauskienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA