Į naktinį klubą senamiestyje neįleistam vaikinui apsaugininkas pasiūlė nepadorų planą | Kas vyksta Kaune

Į naktinį klubą senamiestyje neįleistam vaikinui apsaugininkas pasiūlė nepadorų planą

Organizatorių nuotr.

Su „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekusi kaunietė Lina pasiguodė, jog vieno naktinio klubo apsaugininkai jų linksmai nusiteikusiai kompanijai sugadino šeštadienio vakarą, o vienam vaikinui davė itin nepadorų pasiūlymą.

Kaunietė rašo, jog šeštadienio vakarą bandė patekti į naktinį klubą „Basement“, įkurtą buvusios „Barbaros“ patalpose prie pat senamiesčio požeminės perėjos.

Nors renginio aprašyme buvo skelbiama, jog į klubą įleidžiami asmenys, sulaukę 18 metų, prie įėjimo stovėjęs apsaugininkas atsisakė įleisti 20-metį vaikiną.

Apsaugininkas paaiškino, kad į klubą gali patekti merginos nuo 18, o vaikinai įleidžiami tik nuo 21-erių.

„Mes stipriai pasipiktinome ne pačiu neįleidimo faktu, bet apsaugininko įžeidžiančiu paaiškinimu, kad tokio amžiaus vaikinas, norėdamas patekti į jų klubą, visų pirma turi pasikeisti lytį“, – pasakoja sužlugusio šeštadienio vakaro istorija pasidalinę kauniečiai.

Tuo tarpu klubo Facebook paskyroje skelbiama, jog į naktinę pasilinksminimo vietą įleidžiami amsenys nuo 18 metų, neišskiriant jų lyties.

„Klubas pasilieka teisę neįleisti jaunesnių nei 18 metų bei kitų nepageidaujamų asmenų be papildomo paaiškinimo”, – skelbiama šeštadienio vakarėlio anonsiniame apraše.

Kauniečiai, savo nuomonę apie Kauno baruose ir klubuose dirbančius apsaugininkus, jų darbo kokybę komentaruose išsakykite ir jūs.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA