Policijos reidas Kaune: pašėlę „estai“ | Kas vyksta Kaune

Policijos reidas Kaune: pašėlę „estai“

delfi.lt 2015/10/08 11:10
DELFI nuotr.

Trečiadienio popietę Kauno apskrities policija surengė reidą Kauno prieigose, magistralėje Kaunas – Vilnius. Šį kartą didžiausias policijos dėmesys skirtas prabangiems automobiliams ir transporto priemonėms, pažymėtomis užsienio registracijos numeriais. Daugiausiai šį kartą kliuvo vairuotojams, kurie sėdo prie Estijoje registruotų mašinų vairo.

[galerija kiek=”24″]

Policijos pareigūnai postą įrengė vos išvažiavus iš Kauno, magistralėje A1. Iš viso per porą valandų trukusį reidą patikrinta pusšimtis transporto priemonių. Daugiausiai pareigūnų dėmesys krypo į prabangius ir užsienyje registruotus automobilius. Patyrę policininkai sako, kad būtent šių automobilių savinininkai dažniausiai linkę viršyti leistiną greitį. Iš esmės pareigūnų žodžiais pasitvirtino – trys vairuotojai vairavę Estijoje registruotus automobilius jau buvo patekę į policijos akiratį dėl greičio viršijimo, kai juos užfiksavo stacionarūs radarai.

Pareigūnai sako, kad tokius vairuotojus nubausti pakankamai sudėtinga. „Jei automobilis registruotas užsienyje, praktiškai neįmanoma jo savininko prisikviesti į policiją“, – DELFI teigė Kauno apskrities VPK Kelių policijos vadas Danas Česnauskas. Tiesa, visus „estiškus“ automobilius vairavo lietuviai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA