Balsavimas prasidėjo: išrinkime gražiausius moksleivių sveikinimus mokytojams | Kas vyksta Kaune

Balsavimas prasidėjo: išrinkime gražiausius moksleivių sveikinimus mokytojams

R. Tenio nuotr.

Populiariausias Kauno naujienų portalas „Kas vyksta Kaune” ir Kauno regiono banga – radijo stotis „Tau” kviečia balsuoti už geriausius sveikinimus Kauno miesto ir Kauno rajono mokytojams, kuriuos sukūrė pedagogams atsidėkoti norintys moksleiviai iš įvairių miesto bei rajono mokyklų.

Balsuoti už video sveikinimus galima kiekvieną dieną po kartą iki spalio 18 dienos. Laimėtojai bus paskelbti spalio 20 dieną. 50% visų balsų lems skaitytojai, balsuojantys internete, kitą dalį įvertinimo skirs projekto komisija, įvertinusi sveikinimų kūrybiškumą ir originalumą.

BALSAVIMAS VYKSTA ČIA>>>

Nespėję atsiųsti savo klasės video sveikinimų, tai gali padaryti iki spalio 11 dienos.

Kauno miesto mylimiausio mokytojo sveikinimas visai klasei atneš bilietus į artėjančio sezono Kauno „Žalgirio“ rungtynes Lietuvos krepšinio lygoje, ekskursiją visai klasei su profesionaliu gidu po „Žalgirio“ areną ir visus jos užkulisius ar KTU elektros mašinų laboratoriją. Taip pat laimėjusią klasę papuoš krepšinio kamuolys su visais žalgiriečių ir jų trenerių parašais. Mylimiausio Kauno mokytojo rinkimus globoja miesto meras Visvaldas Matijošaitis.

Kauno rajono moksleiviai prizų sulauks iš Kauno rajono. Šauniausio sveikinimo autoriai laimės kelionę visai klasei į Druskininkų bei „Vichy“ vandens pramogų parkus, LR Seimą, ekskursiją į Raudondvario dvarą, Valdovų rūmus ar KTU elektros mašinų laboratoriją. Šią iniciatyvą globoja rajono meras Valerijus Makūnas, prisideda Seimo nariai Antanas Nesteckis ir Raminta Popovienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA