Kaunietį pasieniečiai sulaikė prie Danijoje vogto visureigio vairo | Kas vyksta Kaune

Kaunietį pasieniečiai sulaikė prie Danijoje vogto visureigio vairo

VSAT nuotr.

Kalvarijos užkardos pareigūnai pasienyje su Lenkija sulaikė Danijoje pavogtą visureigį „Mercedes Benz ML 320“. Jį vairavo Kauno gyventojas, kurį pasieniečiai uždarė į areštinę.

[galerija kiek=””]

Trečiadienį apie 4 val. ryto Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos patruliai Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo ribose pastebėjo automobilį „Mercedes Benz ML 320“. Visureigis daniškais numeriais ką tik buvo į Lietuvą įvažiavęs iš Lenkijos. VSAT pareigūnai jį sustabdė.

Automobilį vairavo 26-erių Kauno gyventojas. Jis pateikė lietuvišką tapatybės kortelę, tačiau neturėjo nei automobilio registracijos liudijimo, nei vairuotojo pažymėjimo.

Kalvarijos užkardos pasieniečiai netrukus išsiaiškino, kad šis 2006 m. pagamintas „Mercedes Benz ML 320“ yra ieškomas kaip pavogtas Danijoje. Kaunietį VSAT pareigūnai sulaikė, uždarė į areštinę ir dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo pradėjo ikiteisminį tyrimą.

„Mercedes Benz ML 320“ saugomas Kalvarijos užkardoje.

Šiemet pasieniečiai iš viso sulaikė 119, įtariama, vogtų transporto priemonių, kurių ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos žinybos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA