„Žalgirio“ arenoje pakvipo lietuviškomis prekėmis | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ arenoje pakvipo lietuviškomis prekėmis

R. Tenio nuotr.

Didžiausią šalies areną užplūdo lietuviškų prekių mėgėjai. Startavo kelias dienas truksianti paroda „Rinkis prekę lietuvišką“, kurioje tikimasi sulaukti gausaus būrio lankytojų.

Jau septintąjį kartą lankytojus kviečia paroda „Rinkis prekę lietuvišką“. Šiais metais parodoje savo produkciją pristato 150 gamintojų iš įvairių pramonės šakų bei žemės ūkio. Tai 10 proc. daugiau pardavėjų, nei praėjusiais metais. Parodos organizatoriai tikisi, jog per visas dienas apsilankys apie 30 tūkst. lankytojų.

Tradiciškai parodoje nusidriekė ilgos kvepiančių dešrų eilės, išskirtinumu vilioja vietiniai dizaineriai ar natūralios kosmetikos gamintojai. Šių metų naujovė – molio dirbtuvės, kuriose lankytojai gali savomis rankomis pajausti molio galią. Taip pat sužinoti apie naudingas šios lietuviškos vertybės gerąsias savybes bei pasigaminti ką nors į namus.

Kaip ir kasmet geriausi parodos produktai, maisto pramonės, lengvosios pramonės, kosmetikos ir buitinės chemijos bei baldų pramonės kategorijose, bus įvertinti parodos aukso medaliais ir diplomais.

Parodoje „Rinkis prekę lietuvišką“ apsilankė ir miesto vicemeras Povilas Mačiulis, prof. Vytautas Lansbergis. „Žalgirio“ arenoje apsilankė ir aktyvistė Joana Bartaškienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA