Kauniečiai gavo asmeninius angelus sargus | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai gavo asmeninius angelus sargus

R. Tenio nuotr.

Minint Angelų sargų dieną, kai kuriems kauniečiams pasisekė ir jie gavo asmeninius sargus. Visame mieste angelų išdalinta per 3000.

Spalio 2–oji, Policijos pareigūnų – Angelų sargų diena, minima įvairiais šventiniais renginiais, tapo didžia tradicija policijos bendruomenėje. Šiandien Mykolo Romerio universiteto Viešojo saugumo fakulteto studentai kartu su pareigūnais žmonėms dalina asmeninius angelus sargus.

Būtent šią dieną išdalinta per 3000 angelų, kuriuos gamino patys studentai. Įvairiuose miesto rajonuose studentai ir pareigūnai dalino angeliukus, taip parodydami dėmesį paprastiems gyventojams.

Tuo tarpu žmones tai maloniai stebina. Vieni nusišypso ir padėkoja, kiti – nesupratę, kas vyksta, stengėsi kuo greičiau nuo policininkų pasišalinti. Ypatingos žmonių reakcijos atsispindėjo tuomet, kai policijos pareigūnai ir studentai stabdė automobilių vairuotojus ir jiems įteikė angeliukus. Kauniečiai tikėjosi, jog jau bus už ką nors nubausti, tačiau gavę mielą dovanėlę, linksmi nuvažiavo savais keliais.

Pagrindinė akcijos idėja, kad kauniečiai visada jaustųsi saugūs bei tai, kad pareigūnai yra visada arti ir rodo dėmesį gyventojams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA