Naujovės „Žalgiryje“: sumažinta P. Jankūno alga, didesnis biudžetas ir nauji prekės ženklai | Kas vyksta Kaune

Naujovės „Žalgiryje“: sumažinta P. Jankūno alga, didesnis biudžetas ir nauji prekės ženklai

R. Tenio nuotr.

Šiandien prasideda naujasis Kauno „Žalgirio“ sezonas. Klubo direktorius nuteikia optimistiškai: daugiau pinigų, brangesni žaidėjai ir pristatomos naujovės, kurios tikimasi, jog prisidės prie „Žalgirio” populiarumo.

Jau vakare naujos sudėties „Žalgiris“ pradės pirmąsias varžybas LKL. Ta proga klubo direktorius aptarė praėjusį sezoną ir supažindino su šių metų tikslais. Pagrindinis išlieka pasiekti sportines aukštumas ir dar labiau populiarinti „Žalgirio“ vardą.

Tikimasi, kad Eurolygos varžybose žalgiriečiai pateks į TOP 8, o kituose turnyruose – iškovoti aukščiausias vietas. Prie to turėtų prisidėti nauji „Žalgirio“ žaidėjai. Taip pat džiaugiamasi, kad pavyko išsaugoti tikrus komandos vilkus, kurie padės siekti užsibrėžtų tikslų.

„Norėtumėme padėkoti tikriems žalgiriečiams P. Jankūnui ir R. Javtokui, nes su jais sutartis baigėsi, bet jie sutiko žaisti už mažesnį atlyginimą“, – kalbėjo „Žalgirio“ klubo direktorius Paulius Motiejūnas.

Dėl pasirašytos sutarties su generaliniu rėmėju, šiais metais „žalgiris“ turės didesnį biudžetą, kuris sieks 7,14 mln. eurų. Praėjusiais metais buvo 6,17 mln. Tikimasi, jog pavyks toliau bendradarbiauti su Kauno miesto savivaldybe bei padidinti parduodamų bilietų kiekį 30 proc.

Kol kas neįvardinama, kokios skolos vis dar slegia klubą, tačiau P. Motiejūnas numatęs, jog šiais metais pavyks grąžinti 2 mln. Skolų. Su kai kuriais partneriais galbūt pavyks susitarti dėl mažesnės skolos.

Laukia naujovės

Tam kam gauti dar daugiau lėšų, pristatomi nauji „Žalgirio“ produktai. Į „Vaikystės miestą“ atkeliaujantys mažieji fanai galės pasimėgauti kukurūzais bei kitais „Žalgirio“ skanėstais. Taip pat jau esami parteriai planuoja išleisti produktų linijas, pažymėtas komandos skiriamaisiais ženklais.

Taip pat bus galima įsigyti VIP bilietus, kurie leis varžybas stebėti iš arti ir mėgautis įvairiais privalumais. VIP klientams – rungtynės su maistu, automobilio parkavimu ir kt.

Bus toliau vykdomas „Žalgiris Shop“ projektas. Planuojama atidaryti dar dvi naujas parduotuves. Viena -Kauno oro uoste, kita – S. Daukanto ir K. Donelaičio g. kampe. Taip pat bus atnaujinta parduotuvė „Akropolyje“. Planuojame, kad didės ir atributikos kiekis. Šiuo metu yra apie 110 prekių, o šį sezoną padidės iki 160.

Bus tęsiamas futbolo projektas

„Žalgirio“ klubo direktorius viliasi, jog pavyks įgyvendinti krepšinio ir futbolo klubų sujungimo idėją. Šiuo metu vyksta teismai su Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubu, tačiau viliamasi, jog sprendimas bus kauniečių naudai.

„Su futbolo komanda esame nusivylę, nes buvome ne taip sutikti, kaip mes tikėjomės, bet mes visada kovojame ir tęsime toliau šį projektą. Reikia daug darbo nuveikti, kad patikėtų rėmėjai. Dėl vardo vyksta teisminiai procesai. Mes laikomės pozicijos, kad „Žalgiris“ negali būti susieta su kažkuo vienu. Tai mūsų projektas, kad pagerinti situaciją, pasidalinti patirtimi. Buvo keistas toks požiūris fultbolo žmonių, bet mes judame toliau“, – konferencijos metu atsakė P. Motiejūnas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA