Prabangus elektromobilis parbloškė moksleivį | Kas vyksta Kaune

Prabangus elektromobilis parbloškė moksleivį

A.Koroliovo nuotr.

Ketvirtadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie avariją Savanorių prospekte, kurios metu sunkiai sužalotas moksleivis.

Pirminiais duomenimis, avarija judriame Savanorių prospekte įvyko apie 16 valandą, kai nepilnametis bandė perbėgti gatvę. Avarijos vietoje sutikti liudininkai teigia, kad vaikas išbėgo į gatvę degant draudžiamam šviesoforo signalui prieš pat važiuojantį „Tesla” elektromobilį. Taip pat pastebima, kad jis gatvę galėjo kirsti toje vietoje, kur pėsčiųjų perėja nėra įrengta.

15-mečio J.Jablonskio gimnazijos moksleivio sveikata rūpinasi Kauno greitosios medicinos pagalbos medikai, o kelių policija aiškinasi įvykio aplinkybes.

Su „Kas  vyksta Kaune” susisiekęs skaitytojas Tomas tikina, kad „Tesla” vairuotojas gerokai viršijo greitį.

„Su Tesla model s Savanorių pr. ir Žemaičių g. sankryžoje partrenkė vaiką, bėgusį degant raudonam šviesoforo signalui, bet Teslos greitis buvo virš 100km/h, nes praskriejo pro mane kaip pro stovintį, nors Savanorių prospektu važiavau 60 km/h greičiu. Partrenktas vaikas kelis kartus kūlversčiais vertėsi ore kol trenkėsi į asfaltą.”, – rašo kaunietis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA