Kaunietę viešai lietė, žemino, o iš aplinkinių sulaukė tik filmavimo bei nusuktų žvilgsnių | Kas vyksta Kaune

Kaunietę viešai lietė, žemino, o iš aplinkinių sulaukė tik filmavimo bei nusuktų žvilgsnių

Asociatyvinė/ R. Tenio nuotr.

Kartais žmonių abejingumas sukelia tikrą šleikštulį ir gėdą. Šiandien kaunietei reikėjo žmonių pagalbos, kuomet pačiame centre, tarp begalės praeivių, iš jos viešai tyčiojosi, o ji iš kitų nesulaukė nieko. Pasitaikė ir tokių, kurie išsitraukė telefonus ir viską įamžino.

„Šiandien buvau reketuojama, žeminama, provokuojama, ne kur kitur, o miesto centre – Laisvės alėjoje. Mane ragino nusirengti, lietė, reikalavo pinigų, spjaudė man į veidą. Aš priešinausi, spardžiausi, rėkiau, bėgau, bandžiau skambinti policijai, bet iš manęs išplėšė telefoną. Dariau viską, kas buvo mano jėgose, bet šito neužteko. Neužteko mano vienos jėgų. MAN REIKĖJO PAGALBOS. Man reikėjo nors VIENO ŽMOGAUS PAGALBOS.

Visa tai vyko vietoje, kur praeina šimtai žmonių. Ir, po velnių, nei vienam nepasirodė, kad man reikia padėti. Visi šimtai apsimetė, kad nemato ir tik paspartindavo žingsnį, kai suprasdavo, kas vyksta. Atsirado, net tokių, kurie juokėsi ir filmavo, kaip aš su juo „kovojau“.

Man nei kiek ne gėda pasakyti, kad šiandien buvau per silpna, man ne gėda, kad aš apspjaudyta, man net ne gėda, kad mano kūnas visiems matant buvo liestas prieš mano valią.

Man gėda, kad mes esam tokie. Man gėda, kad žmonės tokie. Man gėda ir baisu, kad jie renkasi nusisukti ir bėgti ar juoktis ir filmuoti, užuot padėję. Man taip baisiai gėda ir baisu, kad aš net nemoku apsakyti.

Žmonės, būkit žmonėmis, prašau. Tai tiek.

Einu maudytis 7 kartą.

Gražaus jums gyvenimo“, – dėstoma nukentėjusios merginos socialiniame tinkle.

Situacija parodo, jog žmogiškumo neliko. Lengviau užsimerkti ir nematyti, tačiau nereikia pamiršti, jog kitą kartą galite patys atsidurti merginos vietoje. Labai apmaudu ir gėda.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA