Iš avarijos sprukusį ir sužalotus žmones palikusį avarijos kaltininką sugavo ugniagesiai | Kas vyksta Kaune

Iš avarijos sprukusį ir sužalotus žmones palikusį avarijos kaltininką sugavo ugniagesiai

delfi.lt 2015/09/28 17:19
DELFI nuotr.

Pirmadienio rytą didelė avarija įvyko Kaune, Radvilėnų plente. Po nelaimės, kurios metu buvo sužeista nėščia moteris, du vyrai spruko iš įvykio vietos, tačiau netrukus juos sulaikė ugniagesiai dirbę avarijos vietoje.

Nelaimė įvyko pirmadienį apie 8.30 val. netoli zoologijos sodo, kai susidūrė trys automobiliai – mikroautobusas „Renault Trafic“, „Fiat Punto“ ir „Renault Megane“.

Kaltininkai spruko

„Renault Megane“ automobilis, pažymėtas angliškais valstybiais numeriais, šiame automobilyje vairas dešinėje pusėje. Avarija įvyko nuokalnėje link Tunelio gatvės.

Kaip DELFI pasakojo mikroautobuso vairuotojas, kildamas į kalną jis pamatė tiesiai į jį atlekiantį „Megane” automobilį. Vyras spėjo pasukti į dešinę, bet neišvengė smūgio. Tačiau didžiausias smūgis teko iš paskos „Renault Trafic” važiavusiam „Fiat” automobiliui.

Jį vairavo nėščia 31 metų moteris, kuri išvežta į ligoninę. Pirminiais duomenimis, avariją sukėlęs „Renault Megane” vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino. Įvykio vietoje dirbo ugniagesiai, kurie nuplovė kelio dangą. Be to, po smūgio „Megane” automobilis ėmė rūkti, kilo gaisro pavojus.

Sučiupo netoliese

Baigę darbą įvykio vietoje Kauno PGT 4-osios komandos ugniagesiai važiavo atgal į savo būstinę Mituvos gatvėje.

Važiuojant Slėnio gatve ugniagesiai pamatė du vyrus kruvinais veidais. Ugniagesiai sustojo ir vyrus sučiupo. Iš paskos važiavo dar viena ugniagesių komanda, kuri taip pat padėjo sulaikyti įtariamuosius, kurie, kol kas nepatvirtintais duomenimis, buvo neblaivūs.

„Įtarimas kilo, kad neblaivūs“, – DELFI teigė Kauno apskrities PGT 4-osios komandos viršininkas Rolandas Strankauskas.

Teigiama, kad sulaikytieji atvyko iš Panevėžio. Jie buvo pristatyti į gydymo įstaigą girtumui nustatyti, vėliau perkelti į policijos areštinę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA