Kaunietis: mikriuko vairuotojas aprėkė kiekvieną keleivį | Kas vyksta Kaune

Kaunietis: mikriuko vairuotojas aprėkė kiekvieną keleivį

Archyvo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai nuolat dalinasi savo išgyvenimais ir potyriais Kauno mieste. Šį kartą sulaukėme skaitytojo Tautvydo laiško, kuriame jis teigia, kad jau seniai nebuvo sutikęs tokio pikto ir nepagarbiai besielgiančio viešojo transporto vairuotojo.

„Norėjau pranešti apie 54-ojo mikriuko (825 automobilis) vairuotoją.

Penktadienį važiuodamas juo pamačiau, kad vairuotojas labai nepagarbiai elgiasi su klientais, kurie buvo paprasčiausiai aprėkti.

Vairuotojas aprėkdavo keleivius, kad jie stabdo jo mikriuką stotelėje, nors prieš tai buvo sustojęs išleisti žmones 15 metrų iki stotelės.

Prie prekybos centro „Mega“ vairuotojas aprėkė vieną jį stabdančią porelę, siūlė jiems akinius nusipirkti, baigti vidurinę suaugusiems ir išmokti skaityti, kad ne į tą pusę važiuoja jis.

Dar kiek pavažiavus apstaugė dar vieną žmogų sakydamas „išmok skaityti, į Sargėnų pusę važiuoju, per tokius kaip jūs nespėju važiuoti laiku”.

Seniau tokių vairuotojų niekada nebūdavo, tvarka būdavo puiki, niekas taip nesiskųsdavo maršrutais ir mikriukų vairuotojais“, – baigdamas išsakyti nuomonę rašo kaunietis.

Tuo tarpu praėjusią savaitę portalui „Kas vyksta Kaune“ interviu kalbėjęs „Kautros“ direktorius teigė, kad jiems yra svarbūs klientų pastebėjimai, kurie gali padėti gerinti paslaugų kokybę ir visais atvejais jie kviečia turimą informaciją perduoti kokybės skyriui el. paštu kokybe@kautra.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA