Po pergalės prieš serbus, labiausiai nepasisekė „BMW“ vairuotojams | Kas vyksta Kaune

Po pergalės prieš serbus, labiausiai nepasisekė „BMW“ vairuotojams

Kas vyksta Kaune nuotr.

Jau tapo tradicija, kad Kauno kelių policijos valdybos patruliai po krepšinio rungtynių šsirengia į reidus, kurių metu tikrina miesto gatvėmis riedančių automobilių vairuotojus. Po daug džiaugsmo padovanojusių varžybų, reido metu labiausiai turėjo nusiminti „BMW“ vairuotojai, kurie neprasmuko pro akylas policininkų akis.

Nors daugelis eismo dalyvių po pergalės prieš serbus vairavo blaivūs, pareigūnams Jonavos ir Kalpoko gatvių sankirtoje įkliuvo paatostogauti iš Anglijos grįžęs jaunuolis, kuriam alkotesteris parodė liūdnus skaičius: 0,62 promilės.

Kartu važiavęs vaikinas „Kas vyksta Kaune“ žurnalistui, dirbusiam kartu su pareigūnais pasakojo, kad stebėdami krepšinį, išgėrė po keturis bokalus alaus ir kad draugas grįžo į gimtinę šiek tiek pailsėti. Jaunam vyriškiui prieš kelionę į dabartinę gyvenamąją vietą, teks susimokėti apie 400 eurų baudą už nustatytą lengvą girtumo laipsnį.

Dar vienas jaunuolis įkliuvo su kitu „BMW“. Pareigūnai, patikrinę vairuotojo ir automobilio dokumentus, pastebėjo, kad automobilis nėra draustas privalomuoju draudimu, taip pat pasibaigusi „BMW“ techninė apžiūra.

Vaikinas pareigūnams guodėsi, kad neturi pinigų, todėl važinėja su netvarkingu automobiliu.

Po detalesnės vairuotojo patikros paaiškėjo, kad vaikinas net neturi teisės vairuoti automobilio.

Kitas jaunuolis su dar vienu „BMW“ pareigūnams negalėjo pateikti dokumentų, mat juos paliko namuose.

Policijos pareigūnai džiaugiasi, kad miesto gatvėse reidų metu situacija gerėja ir vis mažiau vairuotojų ryžtasi prie vairo sėsti neblaivūs, tačiau panašius patikrinimus planuoja rengti ir toliau, kad vairuotojai pernelyg neatsipalaiduotų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA