Prie „Megos” vėl keičia eismo tvarką | Kas vyksta Kaune

Prie „Megos” vėl keičia eismo tvarką

delfi.lt 2015/09/17 16:41
DELFI nuotr.

Itin avaringoje ir judrioje greitkelio atkarpoje ties Kaunu dar kartą keičiama eismo reguliavimo tvarka. Savaitės pradžioje išvažiuojant iš „Megos“ buvo sustatyti STOP ženklai. Nuo ketvirtadienio vieno iš keturių ženklų nebeliko.

Be to, perbraižytos ir linijos ant greitkelio, pastatyti nauji ženklai.

Važiuojant iš „Megos“ per viaduką ir sukant link Vilniaus nebeliko STOP ženklo. Jis pakeistas trikampiu ženklu „Duoti kelią“. Kaip DELFI aiškino VĮ „Automagistralė“ Kauno meistrijos atstovai, toks sprendimas priimtas, nes pastačius STOP ženklą spūstys ėmė formuotis ant viaduko.

Kiti trys STOP ženklai abejose greitkelio pusėse išliko.

Taip pat ketvirtadienį pastatyti nauji kelio ženklai, kurie informuoja apie eismo juostas. Važiuojant nuo Klaipėdos Vilniaus link, ties „Mega“ greitkelis iš esmės išplatėja iki trijų eismo juostų.

Visomis juostomis galima važiuoti tiesiai, o iš pirmosios sukti į dešinę – į „Megą“ ir į Šilainius. Iki šiol iš pirmosios eismo juostos buvo galima tik sukti į dešinę. Tiesa, dabar norint sukti į dešinę persirikiuoti į pirmą eismo juostą tenka kur kas anksčiau, nes gerokai pailgėjo ištisinės linijos.

Specialistai teigia, kad šie pakeitimai bent jau šiuo metu – paskutiniai. Bus stebima, kaip pasiskirsto eismo srautai ir sprendžiama, ar nereikia imtis papildomų priemonių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA