Linksmai ir netradiciškai: studentai savaip šokdina KTU profesorius | Kas vyksta Kaune

Linksmai ir netradiciškai: studentai savaip šokdina KTU profesorius

Kauno technologijos universiteto Elektros ir elektronikos fakulteto (KTU EEF) studentai pirmą kartą surengė neeilines fakulteto katedrų varžytuves, kurių pagrindinis prizas – geriausios fakulteto katedros titulas. Jaukiame fakulteto kiemelyje vykusiame renginyje, pavadintame „Pikniku“, netrūko tiek dėstytojų, tiek studentų šypsenų, o varžybų dalyvių aktyvumas bei azartas nustebino net renginio organizatorius.

Antrąją naujų mokslų metų savaitę įvykęs renginys – pirmasis iš aštuonių šį semestrą organizuojamų varžytuvių etapų. Didžiosios pertraukos metu vykusiose varžybose susirungė visų keturių KTU EEF katedrų (Automatikos, Elektros inžinerijos, Elektros energetikos sistemų ir Telekomunikacijų) atstovai. Jie varžėsi ketveriose – šokdynės, bėgimo su bulvių maišais, greitųjų šachmatų ir rankos lenkimo – rungtyse. Šį kartą sėkmė labiausiai šypsojosi aktyviausiems – Automatikos katedros atstovams.

„Organizuodami šias varžybas nebuvome visiškai užtikrinti, kaip sureaguos fakulteto akademinė bendruomenė. Juk mūsų fakultetas, atrodytų, yra tikrai rimtas, o dėstytojai – solidūs akredituoti profesoriai, kurie galėtų ir nesutikti ar tiesiog neturėti laiko dalyvauti tokiose linksmose ir nerūpestingose rungtyse kaip bėgimas su bulvių maišais ar šokinėjimas per virvutę.

Vis dėlto, dideliam mūsų džiaugsmui, net ir katedros vedėjai noriai ir aktyviai dalyvavo visose rungtyse, o renginiui pasibaigus su kitais studentų atstovybės nariais juokavome, kad tai turbūt buvo unikali proga „pašokdinti“ net iškiliausius Universiteto profesorius“, – įspūdžiais pasidalino vienas renginio organizatorių, KTU EEF studentų atstovybės pirmininkas Mantas Eringis.

Prie renginio sėkmės nemenkai prisidėjo ir po ilgo laiko Kauną vėl aplankę saulės spinduliai. Tarp dalyvavimo skirtingose rungtyse varžybų dalyviai galėjo maloniai pasišnekučiuoti prie čia pat studentų siūlomo kavos ar arbatos puodelio, pasidalinti praėjusios vasaros įspūdžiais bei ką tik prasidėjusių akademinių metų planais. Po itin sėkmingo varžybų pirmojo etapo, KTU Elektros ir elektronikos fakulteto katedrų atstovų laukia dar septyni susiję renginiai, tokie kaip katedrų protmūšis, dūzgės, geriausio dėstytojo rinkimai ir kitos pramogos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA