Naujas restoranas „Dėžutis“ – puiki uždarų švenčių oazė | Kas vyksta Kaune

Naujas restoranas „Dėžutis“ – puiki uždarų švenčių oazė

R.Tenio nuotr.

Neseniai Kaune atsidarė išskirtinis restoranas „Dėžutis“. Tai vieta, kurioje kiekvienas uždaras vakarėlis gali įgauti naujų spalvų ir žavesio, nes yra erdvės ir suaugusiems, ir mažiesiems šventės dalyviams.

„Dėžutis“ – tai unikalios koncepcijos vieta, duris atverianti tada, kai jums reikia erdvės ir kokybiško restorano įvairaus amžiaus šeimos šventėms, vakarėliams, susitikimams ir pan. Čia puikai sužaidžia kelios atskiros zonos: restoranas, vaikų kavinė su scena, žaidimų kambarys ir lauko kiemelis su terasa.

Suaugusieji gali ramiai linksmintis viršutinėje salėje, kurioje dekoracijos gali būti lengvai keičiamos ir pritaikomos bet kokio pobūdžio šventėms. „Dėžutyje“ nėra amžiaus normų, nes kiekvienas gali atrasti tai, ko jo šventei labiausiai reikia.

Vaikai turi atskirą rojų, kuriame netrūksta vaikiškų pramogų. Atskirame vaikų kambaryje stovi tikras policijos automobilis, batutas, prekybos centro kasa ir pati parduotuvė, kurioje vaikai žaisdami gali išlaisvinti fantaziją. Taip pat vaikus vilioja ir landžiojimo siena „Korys“, kuriame gali slapstytis, laipioti ir linksmai leisti laiką.

„Dėžučio“ kolektyvas taip pat pasiruošęs prigalvoti įvairių šventinių scenarijų, pasidabinti kostiumais ir linksminti tiek mažuosius šventės dalyvius, tiek duoti veiklos ir tėveliams.

Turimas „Dėžučio“ erdves ir vaikiškų linksmybių galimybes papildo išskirtinės kokybės, visuomet šviežias tikro restorano meniu. Tad kokybiškas maistas, smagios erdvės ir įvairios renginių programos yra tai, ko reikia jūsų ypatingai šeimos ar verslo šventei.

„Dėžutis“ yra įsikūręs lengvai pasiekiamoje Kauno vietoje (Savanorių pr. 266), su patogiu privažiavimu ir automobilių parkavimo vietomis. Čia vienu metu gali linksmintis 40 suaugusiųjų ir 30 vaikų.

Plačiau sužinoti apie uždariems vakarėliams skirtą restoraną galite telefonu +370 699 87 781 arba „Dėžučio“ internetiniame puslapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA