„TonyBet“ išmokės laimėjimus ir Lietuvos pergale prieš belgus tikėjusiems fanams | Kas vyksta Kaune

„TonyBet“ išmokės laimėjimus ir Lietuvos pergale prieš belgus tikėjusiems fanams

Organizatorių nuotr.

Po skandalingai pasibaigusio Lietuvos – Belgijos mačo, lažybų bendrovė „TonyBet“ nusprendė palaikyti rungtynių pabaiga nusivylusius rinktinės fanus bei išmokėti laimėjimus Lietuvos pergale tikėjusiems krepšinio sirgaliams.

Po vakarykščio kontraversiško teisėjų sprendimo užskaityti lemiamą Belgijos rinktinės metimą jau pasibaigus rungtynių laikui, Lietuvos rinktinė patyrė pirmąjį pralaimėjimą Europos čempionate. Peržiūrėję paskutinės rungtynių sekundės vaizdo įrašą, tiek Lietuvos rinktinės atstovai, tiek sirgaliai įsitikino, kad Belgijos rinktinės žaidėjas Matthew Lojeski kamuolį lietė jau nuaidėjus sirenai.

„TonyBet“ krepšinio lažybų specialistai, kruopščiai išanalizavę vaizdo įrašą, nusprendė, kad Lietuvos rinktinės fanai negali likti nusivylę ir diskutuotinoje situacijoje palaiko Lietuvos pergale tikėjusius Tonybet žaidėjus.

“Savo klientams pirmiausiai siūlome lažybas už krepšinio pergales ir tikime, kad vakar Lietuva tą pergalę turėjo iškovoti. Nusprendėme, jog visiems už Lietuvos pergalę sirgusiems „TonyBet“ klientams grąžinsime pusę potencialaus laimėjimo sumos. Šis atvejis labai nestandartinis, bet sirgaliai nusipelno tokios kompensacijos“, – įsitikinęs „TonyBet“ krepšinio bukmekeris Marius Zalensas.

Anot „TonyBet“ atstovo, stačiusieji už Belgijos pergalę savo laimėjimus jau gavo. Laimėjimai išmokami ir visiems, šiame mače stačiusiems už lygiąsias. Jis taip pat pažymėjo, kad čempionato metu kaip niekada aktyviai besilažinantys krepšinio gerbėjai už Lietuvos rinktinės pergalę buvo pastatę kol kas rekordinę sumą, todėl po tokios teisėjų klaidos norisi, kad sekančių Lietuvos rinktinės rungtynių fanai lauktų su kuo geresne nuotaika.

“Šiuo atveju pritaikėme „Dead heat“ principą, kuomet diskutuotinos situacijos atveju tiek už vieną, tiek ir už kitą laimėtoją stačiusiems žaidėjams išmokama dalis laimėjimo sumos. Tikimės, kad ir toliau maksimaliai visi kartu palaikysime rinktinę ir su malonumu stebėsime jos kovas, o tokie kontraversiški momentai šio čempionato metu nepasikartos”, – vylėsi „TonyBet“ atstovas.

Primename, jog „TonyBet“ yra ilgametis Lietuvos krepšinio rėmėjas, rinktinę palaikantis dar nuo 2010-ųjų metų. Lažybų bendrovė taip pat remia ne vieną stipriausią šalies krepšinio klubą, bei aktyviai prisideda prie jaunųjų krepšinio talentų tobulėjimo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA