Pakaunėje policija nusitaikė į vilkikų vairuotojus: patikrino 508 vairuotojus | Kas vyksta Kaune

Pakaunėje policija nusitaikė į vilkikų vairuotojus: patikrino 508 vairuotojus

delfi.lt 2015/09/08 13:50

Ankstų antradienio rytą Kauno apskrities policija surengė reidą Vilkijoje. Čia buvo įrengti trys kontrolės postai bei tikrintas vairuotojų blaivumas, dokumentai. Girtų vairuotojų sustabdyta nebuvo, o iš viso nustatyti trys pažeidėjai.

Kaip DELFI teigė Kauno patrulių rinktinės 2-ojo būrio viršininkas Valerijus Charitonovas, iš viso pareigūnai patikrino 508 transporto priemones. Jei pareigūnams kilo įtarimas, buvo tikrinamas ir blaivumas. Iš viso pūsti į alkoholio matuoklį teko 37 vairuotojams. Padidintas policijos dėmesys buvo skiriamas sunkiasvorėms transporto priemonėms. Patikrintas 17 vairuotojų blaivumas – visi sunkiasvorių transporto priemonių vairuotojai buvo blaivūs.

Pareigūnai reido metu nustatė tris kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimus. Sunkiausias iš jų – 1989 metais gimęs vairuotojas prie vairo sėdo neturėdamas tam teisės. Jo vairuotojo pažymėjimas panaikintas iki 2017 metų. Kiti du pažeidimai – vienas vairuotojas važiavo neįjungęs automobilio šviesų, kitas – neturėdamas civilinio atsakomybės draudimo.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA