Nauja dėvėtų drabužių parduotuvė Kaune klientus pasitinka gausiu asortimentu | Kas vyksta Kaune

Nauja dėvėtų drabužių parduotuvė Kaune klientus pasitinka gausiu asortimentu

R.Tenio nuotr.

„Naujos prekės kasdien“ – tokiu šūkiu ir kasdien gausiai papildomu asortimentu pirkėjus pasitinka nauja dėvėtų drabužių parduotuvė Kaune „Prekių Gausa“.

Daugiau nei 15 metų gyvuojantis dėvėtų drabužių parduotuvių tinklas yra atidaręs ne vieną dešimtį parduotuvių ne tik Lietuvos miestuose bei miesteliuose, bet ir kaimyninėse šalyse. Pasak tinklo vadovų, sulaukti ne mažo pirkėjų srauto ir sėkmingai gyvuoti padeda platus prekių asortimentas, visada patrauklios kainos atitinkančios drabužio kokybę bei malonus aptarnavimas. Šiose parduotuvėse gausu ne tik drabužių, avalynės, bet ir rankinių, bižuterijos, patalynės ir kt.

Paklausus, kuo šios parduotuvės išsiskiria iš kitų dėvėtų drabužių parduotuvių, darbuotojai drąsiai teigia, kad tai vieta, kur kiekvienas užsukęs gali rasti sau tinkančią ir patinkančią prekę už priimtiną kainą. Visada atsižvelgiama į pirkėjų pageidavimus, kadangi prekės gaunamos kasdien, darbuotojai tikrai ras, ką pasiūlyti.

Parduotuvių „Prekių Gausa“ taip pat neaplenkia ir geros kokybės, nauji, garsių firmų drabužiai, batai, rankinės.

Kaune, dėvėtų drabužių parduotuvė „Prekių Gausa“ duris atvėrė prieš mėnesį . Pirkėjai šią parduotuvę gali rasti pačiame miesto centre, šalia Laisvės alėjos – Šv.Gertrūdos g. 3.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA