Lietuviai pralaimėjo estams ir prisirinko brangių geltonų kortelių | Kas vyksta Kaune

Lietuviai pralaimėjo estams ir prisirinko brangių geltonų kortelių

delfi.lt 2015/09/05 22:41
DELFI nuotr.

11 mėnesių – tiek Lietuvos vyrų futbolo rinktinė negali iškovoti pergalės nei oficialiose, nei draugiškose rungtynėse. To nepavyko padaryti ir Taline. Negana to, buvo patirtas dar vienas pralaimėjimas. Igorio Pankratvejo auklėtiniai 2016 metų Europos čempionato atrankos E grupėje 0:1 nusileido estams.

Vienintelį ir pergalingą įvartį į mūsiškių vartus 71-ą minutę pelnė 31-erių Konstantinas Vassiljevas.

Be to, trys Lietuvos futbolininkai – Deivydas Matulevičius, Deividas Česnauskis ir Marius Žaliukas – gavo po geltoną kortelę ir bus priversti praleisti kitas atrankos ciklo rungtynes. Lietuviai jau šį antradienį LFF stadione priims San Marino ekipą.

Lietuva FIFA reitinge rikiuojasi vos 109-ta, o Estija – 80-ta.

Paskutinį kartą iškeltomis galvomis stadioną šalies futbolininkai paliko beveik prieš 11 mėnesių. 2014 metų spalio 9-ąją Vilniuje buvo įveikta būtent Estija – 1:0. Nuo to laiko I. Pankratvejo vadovaujama ekipa atrankos varžybose patyrė patyrė 4 pralaimėjimus: šveicarams pralaimėta 0:4 ir 1:2, anglams – 0:4, o slovėnams – 0:2.

Tuo metu draugiškuose mačuose buvo sužaista nulinėmis lygiosiomis su ukrainiečiais, bet 0:4 pralaimėjo vengrams ir 0:2 – nykštukinei Maltai.

E grupėje lietuviai be Estijos komandos dar yra nugalėję San Mariną – pačioje ciklo pradžioje rezultatu 2:0.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA