Kauno elito nesutarimus sprendžia ir meras | Kas vyksta Kaune

Kauno elito nesutarimus sprendžia ir meras

R. Tenio nuotr.

Kaune susipliekė elitas – milijonierius Ugnius Kiguolis supyko ant milijonieriaus Visvaldo Matijošaičio sūnaus Dainiaus, kuris Moniką Šalčiūtę ir Ugnių Kiguolį išvadino šaltiena ir kugeliu. Kugelis tai neva Kiguolis, o Šaltiena – Šalčiūtė.

Tačiau Ugnius Kiguolis dėl įžeidimo kreipėsi ne į teismą, bet pas patį Kauno merą Visvaldą Matijošaitį, kad šis savo sūnų pamokytų. Kauno meras nustebęs.

„Na žinot, mačiau tą raštą, mačiau kuo motyvuoja, kad pavardė Šalčiūtė, tai čia su šaltiena lyg tai lyginama, Kiguolis su kugeliu, man keista, kodėl būtent šitie du asmenys prisiėmė sau tokią pravardę. Iš vis gal tada visas sąrašas Salčiūčių ir Kiguolių, kiek yra Lietuvoje, galėtų nešti man skundą. Visi, tai visus nagrinėtume“, – LNK laidoje KK2 šį antradienio vakarą 19.30 val. kalbės Kauno miesto meras.

Jaunojo Matijošaičio ir Kiguolio konfliktas prasidėjo socialiniame tinkle „Facebook“. Pirmas pasisakė Dainius Matijošaitis: „Prisipažinsiu, kad gavau skambutį su prašymu „paskolinti savo lenktyninį automobilį vienos porelės fotosesijai“, pirma mintis buvo Šaltiena ir Kiguolis“.

Žurnalistams Kauno mero paklausus, ar šis kalbėjosi su sūnumi apie pastarojo žinutę „Facebook“, Visvaldas Matijošaitis sakė, kad jo sūnus – suaugęs žmogus.

„Ne, neklausiau tikrai. Jis suaugęs žmogus ir jis yra savarankiškas. Ir aš nemanau, kad juos (Šalčiūtę ir Kiguolį) turėjo omenyje“, – žurnalistams sakė V. Matijošaitis.

Pamatęs Dainiaus įrašą socialiniame tinkle, Ugnius Kiguolis atšovė jaunajam politikui: „Viešas klausimas: ar gali Kauno mero sūnus, Kauno miesto tarybos narys viešai pravardžiuoti rinkėjus? Ar čia sąmoningas žingsnis politinio lavono link?”

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA