„Žalgirio” arenoje – tiesioginės Europos krepšinio čempionato transliacijos didžiajame ekrane | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio” arenoje – tiesioginės Europos krepšinio čempionato transliacijos didžiajame ekrane

R. Tenio nuotr.

Jau netrukus visų lietuvių širdys plaks vienu ritmu, nes rugsėjo 5-ąją startuos visą šalį suvienysiančios Europos vyrų krepšinio čempionato kovos.

Artėjančios Europos pirmenybių emocijos ir aistros, žinoma, neaplenks ir „Žalgirio“ arenos, kuri tiesioginėmis transliacijomis didžiausiame ekrane Lietuvoje kvies palaikyti mūsų šalies rinktinę.

Žiūrovų arenoje lauks 200 kvadratinių metrų pločio ekranas, kuriame bus rodoma aukščiausios kokybės vaizdo transliacija.

Kartu su arenoje susirinkusiais aistruoliais lietuvių rungtynes čempionate stebės ir „Žalgirio“ bei Lietuvos krepšinio žvaigždės – Šarūnas Jasikevičius, Darius Songaila, Martynas Pocius, Edgaras Ulanovas. Prie jų taip pat prisijungs ir šią vasarą žalgiriečių gretas papildęs australas Brockas Motumas.

Jono Kazlausko kariauna Europos pirmenybes pradės šeštadienį, rugsėjo 5 d., Rygoje, kur D grupės rungtynėse susitiks su Ukrainos krepšininkais. Per šio mačo didžiąją pertrauką „Žalgirio“ arenoje sirgaliams bus pristatytas Lietuvos čempionų naujokas B.Motumas. Su juo bendraus ne tik renginio vedėjas, bet klausimus galės užduoti ir arenoje susirinkę žiūrovai.

Sekmadienį lietuviai surems ginklus su Latvijos krepšininkais. „Žalgirio“ arenoje kartu su sirgaliais šią dvikovą stebės ir buvęs Lietuvos rinktinės vedlys bei „Žalgirio“ treneris Š.Jasikevičius, kuris taip pat bendraus su visais rungtynes stebinčiais gerbėjais.

Pirmajame etape lietuviai dar kovos su Belgijos, Estijos komandomis, o grupių etapą užbaigs ketvirtadienį, rugsėjo 10 d., akistata prieš čekus. Visos šios ir būsimos Lietuvos rinktinės rungtynės bus transliuojamos didžiajame „Žalgirio“ arenos ekrane.

Praėjusiais metais palaikyti rinktinę pasaulio čempionate į „Žalgirio“ areną plūdo tūkstantinės minios, tad šiemet taip pat tikimasi sulaukti nemažos krepšinio sirgalių minios, tikinčios Lietuvos krepšininkais, kurie yra nusitaikę tik į aukščiausias vietas ir darys viską, kad Lietuvoje sukurtų dar vieną nuostabią šventę.

Transliacijų metu bus taikomas įėjimo mokestis, kuris sieks 2 eurus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA