Nemuno saloje išsirikiavo įspūdingi automobiliai | Kas vyksta Kaune

Nemuno saloje išsirikiavo įspūdingi automobiliai

R. Tenio nuotr.

Šiandienos baikerių fiestos vienas iš pagrindinių akcentų – automobilių paroda „Millennium Auto Show“. Pasigrožėti galima ir antikvariniais automobiliais, ir naujoviškais, kurie akį traukia įvairiomis tiuningo detalėmis.

„Žalgirio“ arenos papėdėje įsitaisė įvairiausi automobiliai. Už simbolinės tvorelės išrikiuoti senieji automobiliai. Ypatingai gerai išlaikyti antikvariniai automobiliai patraukia dėmesį savo išskirtinumu. Be to, ši parodos ekspozicija leidžia persikelti į senesnius laikus ir įsivaizduoti, kaip garbingi svečiai keliaudavo.

„Jei reikėtų rinktis, imčiau mėlyną BMW, nes man patinka šios mašinos“, – pirštu rodydama į senesnių automobilių puse sakė „Bike Show“ dalyvė Sonata.

Kitas dalyvis taip pat turi aistrą seniems automobiliams. Tiesa, jis įvairias transporto priemones dar patobulina ir vežioja po įvairias parodas. Vienas iš labiausiai apdovanotų jo kūrinių – iš dviračio padarytas motociklas, pelnęs ne vieną apdovanojimą už inžinerinius sprendimus.

„Turėjau tokį dviratį ir teko jį padaryti su varikliu. Toks darbas užtruko gal porą savaičių. Mano hobis yra konstruoti, tad ir mašiną esu savo rankomis pasidaręs. Su motociklu važinėju kai reikia iki parduotuvės, ar į parodą, bet toli nevažiuoju“, – kalbėjo transporto inžinierius Vilmas.

Žinoma, automobilių parodoje galima sutikti ir naujų, taip pat išblizgintų automobilių. Lankytojai smalsavo apie naujų automobilių tiuningo sprendimus, variklio galimybes ir pan. Šiais metais parodoje sutinkami ir amerikietiški policijos bei federalinės saugumo tarnybos automobiliai. prie šių transporto priemonių rikiuojasi nemaža eilė smalsuolių. Kai kurie darosi nuotraukose, kuriose vaidina, jog juos suėmė amerikiečių policija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA