Vaikinai, turėję ką slėpti, bandė pabėgti nuo policijos | Kas vyksta Kaune

Vaikinai, turėję ką slėpti, bandė pabėgti nuo policijos

Kas vyksta Kaune nuotr.

Sekmadienio naktį itin nepasisekė dviem vaikinams, kurie nepakluso policijos pareigūnų reikalavimams. Po naktinio pasivažinėjimo vairuotojui teks atsakyti, kad bandė pasprukti nuo policijos, o dar didesnių nemalonumų vairuotojui ir keleiviui pridarė automobilyje rasta narkotinė medžiaga.

Budinčių pareigūnų dėmesį apie 3 val. nakties patraukė „Mitsubishi Carisma“ automobilis, kurį Vilijampolėje nusprendė sustabdyti ir patikrinti. Tačiau įjungus spec. signalus, vairuotojas tik padidino greitį ir nuskriejo Šilainių link. Užkilęs ant Milikonių kalno, vairuotojas metėsi į šalutinę gatvelę, kur kiek pamanevravęs kliudė šaligatvį ir rėžėsi į tvorą.

Policijos pareigūnams vairuotojas ir jo keleivis sukėlė įtarimų dėl savo elgesio, todėl nuspręsta nuodugniau apieškoti jaunuolių automobilį. Pareigūnai neapsiriko: automobilyje rasta narkotinės medžiagos, kaip įtariama kanapių, o abu vaikinai nuvežti į Giedraičių gatvėje esantį Kauno apskrities priklausomybės ligų centrą, kur buvo atlikti kraujo tyrimai, parodysiantys, vaikinai gėrė ar vartotojo narkotikus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA