Kauno meras pristatė savo damą | Kas vyksta Kaune

Kauno meras pristatė savo damą

Kas vyksta Kaune nuotr.

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis šeštadienį oficialiai pristatė savo naująją damą – „Vičiūnų“ įmonių grupės produktų vystymo skyriaus vadovę Loretą Stonkienę, su kuria jis jau buvo pastebėtas ne kartą įvairiuose renginiuose.

V. Matijošaitis su dama pasipuošęs baikerių drabužiais, kartu su tūkstantine motociklų kolona pajudėjo atskirais motociklais taip skelbdami „Bike Show Millennium” fiestos pradžią.

Vėliau juos buvo galima sutikti ir šventėje „Šokantis senamiestis“, kurioje pora sėdėjo prie vieno staliuko su šventės organizatoriais Jūrate ir Česlovu Norvaišomis.

„Atsiprašau, kad aš ne su smokingu, o mano dama ne su suknele, mes ką tik nulipome nuo motociklų“, – atidarydamas „Šokančio senamiesčio“ šventę nuo scenos tarė Kauno meras.

Pora anksčiau jau pastebėta keliuose renginiuose. Jie kartu dalyvavo „Jūros šventės“ padėkos vakare, taip pat sveikino „Vikondos“ įkūrėjus surengtos didelės šventės metu Kėdainiuose.

Anksčiau V. Matijošaitis paklaustas, ar neturi naujos širdies draugės, nuo atsakymo įsisukdavo paminėdamas, kad vienintelė jo dama šiuo metu – kalytė Broškė, su kuria skiriasi itin retai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA