Kauniečiai sunerimo, kas nugriaudėjo Aleksote (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai sunerimo, kas nugriaudėjo Aleksote (atnaujinta)

Archyvo / Kas vyksta Kaune nuotr.

Trečiadienio vakarą į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipiasi skaitytojai, kurie teiraujasi, kas įvyko Aleksote, kur buvo girdėti garsas, panašus į sprogimo. Susisiekus su Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budinčiu atstovu, jis patikino, kad ugniagesiai išvyko į įvykio vietą Aleksote, kur vykdo gaisro likvidavimą.

Skaitytoja Ieva rašo: „Gal žinote kas sprogo lyg Aleksote? Visi rašomės iš aplink, visi girdėjo, spec. tarnybos irgi pralėkė visu greičiu, bet niekas nesusigaudo kas, kur“.

Kaunietis Arūnas rašo, jog „kažkas Aleksote stipriai pokštelėjo, kad aplinkiniuose pastatuose signalizacijos pradėjo kaukti, o mane kabinete net krestelėjo“.

Vilmantė klausia, kad „gal žinote kas įvyko Aleksote apie 21 valandą? Nes matėme ir girdėjome sprogimą bei gaisrinių sirenas“.

Pirminiais duomenimis, gyvenamajame name užsidegė suodžiai kamine. Dėl ko įvyko sprogimas, nėra aišku. Apie nukentėjusius žmones kol kas nepranešama.

Ugniagesiams 21.00 val. pranešta, kad iš pastato Europos prospekte kyla juodi dūmai. Atvykus ant stogo matėsi liepsna. Atlikus žvalgybą nustatyta, kad kamine degė suodžiai. Atlikta žvalgyba UAB „Sidabro regeneravimo laboratorija” patalpose. Gaisro pavojaus nebuvo. Budėta, kol suodžiai užgeso savaime.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA