„Prelegentai“ į kovą su kauniečiais meta garsiausias Lietuvos futbolo žvaigždes | Kas vyksta Kaune

„Prelegentai“ į kovą su kauniečiais meta garsiausias Lietuvos futbolo žvaigždes

Organizatorių nuotr.

Šį sekmadienį, rugpjūčio 16 d., futbolo aikštelėje vieningi kauniečiai susirungs su šou pasaulio žvaigždžių komanda „Prelegentai“. Varžybose prakaitą lies Marijonas Mikutavičius, Rolandas Skaisgirys, Linas Zareckas – Choras, Martynas Starkus, Vytaras Radzevičius bei kitos šalies garsenybės. Kauniečių komandai atstovaus Panemunės, Rokų ir Vičiūnų mikrorajonų gyventojai, kuriems žaisti futbolą Šv. Roko atlaidų metu yra ne vieną dešimtmetį trunkanti tradicija.

[galerija]

Ši vieningų kauniečių ir „Prelegentų“ akistata nėra pirmoji. 2012 metais vykusios varžybos baigėsi lygiosiomis, o kitais metais kauniečiai be gailesčio sutriuškino šou pasaulio žvaigždžių komandą rezultatu 5:1, o pernai „Prelegentai“ pasiekė revanšą rezultatu 5:3.

„Neabejoju, kad kauniečiai parodys vienybę ir įkrės „Prelegentams“ į kailį. Tikiu, kad nei Jankausko ir Ražanausko, nei Starkaus ir Radzevičiaus duetai neatsilaikys prieš mūsų komandinę dvasią“,- ryžtingai nusiteikęs teigė „Vieningo Kauno“ lyderis Visvaldas Matijošaitis.

Savo ruožtu „Prelegentai“ nesiruošia nusileisti ir žadėjo nenutraukti savo pergalių serijos. Anot Lino Zarecko-Choro komanda prieš šias varžybas gerokai sustiprino sudėtį.

„Prie komandos prisijungs geriausias Lietuvos futbolininkas Edgaras Jankauskas ir vienintelis į vokiečių vartus įmušęs lietuvis Tomas Ražanauskas. Dar nežinome, kas saugos mūsų vartus, tačiau ginsimės negailėdami jėgų“,- teigė vienas ir grupės „ŽAS“ narių.

Šv. Roko futbolo varžybos Šv. Mato mokyklos stadione (Vaidoto g. 11) įvyks šį sekmadienį, rugpjūčio 16 dieną, 14 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA