Kauniečiai sunerimo, kodėl užrakintos „Girstučio” baseino durys | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai sunerimo, kodėl užrakintos „Girstučio” baseino durys

Evaldo Virkečio nuotr.

Prieš mėnesį į privataus operatoriaus rankas perėjęs „Girstučio“ plaukimo kompleksas lankytojus priims rugsėjo pabaigoje. Plaukimo treniruotes šiame centre lankiusių vaikų tėvai kviečiami sudaryti naujas sutartis su dabartiniu baseino valdytoju arba pasirinkti vieną iš miesto sporto mokyklų.

„Kauniečiai, norintys sudaryti naujas sutartis, gali kreiptis į baseino administraciją. Šiuo metu atnaujiname persirengimo kambarius, šiek tiek remontuojame patį baseiną. Kada atversime duris priklausys nuo darbų tempo. Tikimės juos užbaigti iki rugsėjo pabaigos“, – teigė baseino direktorius Paulius Janavičius.

„Atsiradus naujam baseino valdytojui, biudžetinė įstaiga „Kauno plaukimo centras“ yra likviduojama. Tai visiškai natūrali procedūra, todėl sutartys su baseiną lankiusiais asmenimis nutraukiamos. Pats baseinas ir toliau veiks, o lankytojai galės pasirinkti, kas jiems patogiau – ar sudaryti naujas sutartis su baseiną perėmusiu naujuoju valdytoju, ar rinktis Dainavos, Šilainių, Vilijampolės ir Centro seniūnijose įsikūrusius sporto mokyklų baseinus“, – teigė Kūno kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Mindaugas Šivickas.

Dėl naujų sutarčių sudarymo ir informacijos galima kreiptis senuoju plaukimo centro numeriu – (8-37) 372 820.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA