Naujas vandens telkinys Kauno požeminėje perėjoje | Kas vyksta Kaune

Naujas vandens telkinys Kauno požeminėje perėjoje

R.Tenio nuotr.

Portalą „Kas vyksta Kaune” skaitytojai informavo, kad Taikos ir Savanorių prospektų sankryžoje esanti požeminė perėja prisipildė vandens, kuris jau kelias dienas nedingsta, nors dienos ganėtinai karštos. Kauniečiai įtaria, jog tai ne naujas vandens telkinys Kaune, o tiesiog – kanalizacijos tinklų gedimas, į kurį nėra reaguojama.

Dėl šio įvykio susisiekus su miesto centrine dispečerine, budinti darbuotoja mus patikino, kad dėl šio atvejo jiems yra žinoma ir kad apie tai pranešė „Kauno vandenų” avarinei dar praėjusią savaitę, bet jie iki šiol nesiėmė jokių veiksmų.

„Jau Kauno vandenims pranešta praėjusią savaitę, bet jie nereaguoja. Gal paliksim jums telefono numerį, kad pasiskambintumėte, gal į jūsų pranešimą reaguotų”, sakė dispečerinės budinti.

Paskambinus į „Kauno vandenų” avarinę, atsiliepęs vyriškis patikino, kad nieko apie šį atvejį nėra girdėjęs ir teigė, kad užregistruos informaciją apie bėdą.

Tuo tarpu kol tarnybos aiškinasi, dėl ko atsirado vanduo ir ar jis ten apskritai yra, kauniečiai turėtų būti atidūs norėdami neprisemti batų eidami šia požemine perėja, kuria be kita ko, naudojasi ir aklieji.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA