Kaune susituokė krepšininkas D. Songaila ir modelis G. Sabeckaitė | Kas vyksta Kaune

Kaune susituokė krepšininkas D. Songaila ir modelis G. Sabeckaitė

delfi.lt 2015/07/25 22:20

Šeštadienį Kaune aukso žiedus sumainė ir vienas kitam „Taip“ pasakė šiais metais karjerą baigęs krepšininkas Darius Songaila bei jo išrinktoji modelis Gintarė Sabeckaitė. Iškilminga vestuvių ceremonija vyko Pažaislio vienuolyne įsikūrusiame sveikatingumo komplekse „Monte Pacis“. Šioje vietoje taip pat vyko vestuvių pokylis, kurį iki smulkmenų suplanavo vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė.

Į krepšininko Dariaus Songailos ir modelio Gintarės Sabeckaitės sutuoktuvių ceremoniją svečiai pradėjo rinktis gerokai prieš 17 val. Tarp jų – krepšininkai Robertas Javtokas ir Paulius Jankūnas, kurie šiuo metu ruošiasi Europos krepšinio čempionatui. Ceremonijoje dalyvavo ir broliai Šarūnas bei Vytenis Jasikevičiai su žmonomis. Patys jaunieji į ceremoniją vėlavo kelias minutes.

D. Songaila ir G. Sabeckaitė atvyko prabangiu „Mercedes – Benz“ visureigiu. Krepšininko išrinktoji ceremonijai pasipuošė žemę siekiančia baltos spalvos suknele.

Šviesiaplaukės garbanas ir veidą dengė baltas veliumas. D. Songaila pasirinko juodos spalvos kostiumą, baltos spalvos marškinius puošė juoda varlytė. Jauniesiems drabužius kūrė garsus Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius.

Ceremoniją pradėjo Kauno Burgundiškasis choras su daina „Aleliuja“, tuoktuves vedė Mindaugas Stasiulis. Jaunieji minėjo, kad šventėje dainuos dainininkės Vaida Genytė ir Urtė Šilagalytė, taip pat vakaro svečius savo dainomis linksmins Gytis Paškevičius.

Po vedybų ceremonijos išėję iš bažnyčios vyras ir žmona švytėjo laime.

„Jaučiamės labai laimingi”, – žavioji nuotaka neslėpė džiaugsmo.

Paklausti, kas ceremonijoje buvo įspūdingiausia, krepšininkas drąsiai atsakė, kad tai buvo jaunoji.

Kalbėdami su žurnalistais naujoji pora prisipažino, kad jaudulys tikrai buvo. „Jei tokiu metu nebūtų jaudulio, turėtum būti kažkoks antžmogis”, – juokavo D. Songaila.

Vestuves planavusi Kristina Kaikarienė, kuri nesitraukė nuo pozuojančių jaunavedžių prasitarė, kad šventėje dalyvauja apie 70 svečių.

G. Sabeckaitė pasirinko Songailės pavardę. Medaus mėnesį jaunieji planuoja leisti Mauricijuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA