Nemokami šašlykai viliojo kauniečius | Kas vyksta Kaune

Nemokami šašlykai viliojo kauniečius

R. Tenio nuotr.

Pradedant mažąjį savaitgalį kauniečiai galėjo pasimėgauti nemokamais vištienos šašlykais. Pirmą kartą Kaune surengtame grilio piknike būriavosi daug miestiečių ir svečių.

Ketvirtadienio pavakarę žmonės traukė į Santakos parką, kur „Borjomi“ pirmą kartą surengė grilio pikniką. Tokia akcija iki šiol buvo rengiama tik Vilniuje, bet šiais metais nuspręsta, jog reikia plėstis ir į kitus miestus.

Kauniečiai išrankūs nebuvo ir eilėje prie nemokamų šašlykų stovėjo ir po kelis kartus. Į pikniką atėję žmonės džiaugėsi gera atmosfera ir šaunia draugų kompanija.

„Labai mažą porciją duoda, tai keliavau antrąsyk. Šiaip skanu, galvoju, kad reikėtų ir namie pabandyti kažką panašaus pasigaminti“, – kalbėjo Vytautas.

Kitiems patiko pati pikniko idėja – skatinti žmones išeiti iš namų, prasiblaškyti ir užkąsti gryname ore.

„Nesvarbu, jog mažomis porcijomis dalina, mums pats užkandžiavimas Santakos parke yra smagi atrakcija, nes visi draugai paprastai sulenda į mūrinius savo namus ir nei gryno oro neįkvepia, o po to ir vaikšto visi surūgę“, – emocijomis dalinosi su visa šeima pro šalį keliavusi ir naują pramogą pamačiusi Rita.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA