Apaugusiame garažo šulinyje rastas žmogaus kūnas | Kas vyksta Kaune

Apaugusiame garažo šulinyje rastas žmogaus kūnas

R.Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pasidalino informacija, jog garažų šulinyje rastas žmogaus kūnas. Įvykio vietoje darbavosi visos specialiosios tarnybos. Pareigūnai sako, jog vyro palaikai šulinyje jau kuris laikas gulėjo.

Pramonės prospekte esančiuose garažuose suvažiavo policija, kriminalistai, ugniagesiai bei medikai. Buvo pranešta, jog šulinyje yra žmogaus kūnas. Apie radinį šulinyje specialiosioms tarnyboms pranešė netoliese medžius pjovę darbininkai. Pareigūnai patvirtino, jog šulinys buvo prie medžių ir krūmų, tad jis yra ne visiems matomoje vietoje.

Palaikų ištraukimas iš šulinio vyko virš valandos. Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis gelbėtojas portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo, jog sunku pasakyti, ar tai šulinys, ar kokia nors komunikacijų šachta, tačiau į ją patekti buvo gana sudėtinga.

„Ten siaura anga, tad ugniagesys negalėjo ant pečių neštis deguonies baliono, tad teko jį palikti viršuje. Buvo naudojama aukštalipių technika, kuria ir buvo kūnas ištrauktas iš šulinio. Sunku pasakyti, kelių metrų jis yra, tačiau tikrai pakankamai gilus“, – apie ištraukimo operaciją komentavo budėtojas.

Policijos pareigūnai patvirtino, jog iš šulinio ištrauktas vyro lavonas, tačiau tikslių detalių apie palaikus negalima pasakyti. Budintis policijos pareigūnas pasakojo, jog greičiausiai vyro kūnas šulinyje gulėjo jau kurį laiką, nes nebuvo galima nuspėti nei apytikslio amžiaus. Palaikai perduoti teismo ekspertizei, kuri aiškinsis, ar ant kūno nebuvo smurtinių žymių, prieš kiek laiko vyras galėjo mirti, bandys nustatyti jo tapatybę bei kitas detales. Įvykis toliau bus tiriamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA