„Ryanair“ toliau plečia oro kelius: puikus naujojo maršruto pasiūlymas | Kas vyksta Kaune

„Ryanair“ toliau plečia oro kelius: puikus naujojo maršruto pasiūlymas

Asociatyvi / Archyvo nuotr.

„Ryanair“, dažniausiai europiečių pasirenkama oro bendrovė, šiandien (liepos 7 d.) pranešė apie naują maršrutą iš Kauno į Eilatą (Ovda oro uostą) Izraelyje. Žiemos sezono metu skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę, bendrovė nauju maršrutu skraidyti pradeda lapkričio 5 dieną.

„Mums smagu pranešti apie naują žiemos sezono maršrutą į Eilato Ovda oro uostą Izraelyje. Jis pradedamas vykdyti nuo lapkričio mėnesio, o skrydžių bilietus įsigyti bus galima jau rytoj per „Ryanair“ svetainę.

Lietuviai renkasi „Ryanair“ dėl mūsų žemų kainų, lyderiavimo rinkoje ir puikaus krypčių pasirinkimo. Nuo šiol jie galės skrydžio bilietus įsigyti iš anksčiau per mūsų patobulintą svetainę ir programėlę, į orlaivį nemokamai rankiniu būdu įsinešti 2 nedidelius kelioninius krepšius, naudotis naujomis „Family Extra“ ir „Business Plus“ paslaugomis ir mėgautis rezervuotomis vietomis, taip pat per visą skrydį naudotis elektroniniais prietaisais. „Ryanair“ rūpinasi kur kas daugiau nei vien pigiais skrydžiais“, – sako „Ryanair“ pardavimų ir rinkodaros vadovė Lietuvai Elina Hakkarainen.

„Mūsų partneriai „Ryanair“ pranešė apie dvi naujas kryptis Kauno oro uoste – iš jo airių oro linijos pradeda skristi į Kopenhagos (Danija) ir Eilato Ovdos (Izraelio) oro uostus. Pastarasis maršrutas tikime sulauks didelio pasisekimo, nes iš abiejų šalių – Lietuvos ir Izraelio – jaučiamas išties didžiulis poreikis keliauti. Labai džiaugiamės tokiu bendradarbiavimo rezultatu, nes galėsime ne tik lietuviams pasiūlyti naujų krypčių, bet ir sulaukti didesnio minėtų šalių susidomėjimo Lietuva“, – sako Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.

Švęsdami naujos krypties atsiradimą, keleiviams „Ryanair“ siūlo lapkričio ir gruodžio mėnesiais keliauti už 29,99 eurų – bilietus už tokią kainą bus galima įsigyti nuo liepos 8 iki 10 d. vidurnakčio. Atstovai tikina, jog bilietai bus išpirkti labai greitai, tad reikėtų nedelsti ir „Ryanair“ svetainėje įsigyti kelionės bilietus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA