Skaitytojai: nuo karščio lydosi smaluoti keliai | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai: nuo karščio lydosi smaluoti keliai

R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informavo apie neeilinę situaciją keliuose. Nuo karščio pradėjo lydytis ant kelių išpilta smala, tad automobiliai, atrodo, tuoj prilips prie kelio. Be to, vairuotojai pastebi, jog tokia danga kartu tampa ir labai slidi, tad kelio ruožas tampa labai pavojingas.

Šalyje užėjus karštai oro bangai, pradėjo lydytis smala ir skalda užpilti keliai. Toks lipnus kelias šiuo metu yra Zuikinėje, pakeliui į Vaišvydavą. Vairuotojai praneša, jog tokia danga tiesiog lipte limpa prie automobilių ratų. Be to, smala apsitaško visas automobilio šonas.

„Vaišvydavoje, kylant į Zuikines kalną, prie „Baublio“, link „IKI“ parduotuvės, kelias kaip smalos ledas. Dieną per karštį ant kelio būna smalos bala. Reikia su masina plaukti, jei jos negaila, o jei gali, tada reikia skristi“, – sako skaitytoja.

Kiti vairuotojai susirūpinę ir saugumu bei keliamu papildomu triukšmu. Vietiniai gyventojai pasakoja, jog šiuo keliu vyksta nuolatinis automobilių srautas, tad tampa tikrai pavojinga tiek patiems vairuotojams, tiek kelkraščiu einantiems pėstiesiems.

Kadangi Valstybės diena yra ne darbo diena, niekas susidariusios situacijos gelbėti neketina. Patariame vairuotojams, keliaujantiems į Vaišvydavą, būti atsargiems ir pasistengti neįklimpti ištirpusioje smaloje.

[susije_video kurie=””]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA