Kauno meras V.Matijošaitis dalyvaus „Kitokiuose pasikalbėjimuose” | Kas vyksta Kaune

Kauno meras V.Matijošaitis dalyvaus „Kitokiuose pasikalbėjimuose”

R. Tenio nuotr.

Visvaldas Matijošaitis tiesiogiai išrinkto Kauno miesto mero pareigose dirba jau keli mėnesiai. Per šį laikotarpį „Vieningo Kauno“ lyderis, iki šiol nemėgęs būti kameros epicentre, pridalino gausybę komentarų įvairiais klausimais, tačiau miestiečiai ir kiti šalies gyventojai vis dar tinkamai su naująja miesto galva nesusipažino, jiems kyla įvairiausių klausimų į kuriuos, tikimasi „Kitokių pasikalbėjimų“ metu bus atsakyta.

PRISIJUNK PRIE RENGINIO FACEBOOK’E>>>

V.Matijošaitis į Kauno politiką įnešė naujo oro gūsį. Jo, kaip buvusio verslininko, o dabar miesto vadovo požiūris į darbą savivaldybėje privertė keistis savivaldybės darbuotojus, norinčius dirbti toliau, o su kai kuriomis personomis atsisveikino labai greitai.

Tačiau pokalbių šou vedėjas Justinas Jankevičius prižada, kad apie politiką bus kalbama mažai. „Kitokie pasikalbėjimai“ yra skirti tam, kad pašnekovas atskleistų ir kitą, mažiau visuomenei rodomą veidą.

Pertraukos metu publiką džiugins gyvą muziką atliekantys atlikėjai, tačiau kas lips ant scenos, bus laikoma paslaptyje iki renginio pradžios.

Liepos 8-ąją Kauno „Ryšių kiemelyje“ vyksiantys „Kitokie pasikalbėjimai“ su V.Matijošaičiu atskleis kitokį Kauno mero veidą.

Renginio pradžia 19 valandą. Jį bus galima stebėti ne tik gyvai, bet ir internetu, portale „Kas vyksta Kaune“ arba DELFI.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA