Padovanos daugiau nei 6000 krepšinio kamuolių | Kas vyksta Kaune

Padovanos daugiau nei 6000 krepšinio kamuolių

LKF nuotr.

Gaiviųjų gėrimų gamintojai ir Lietuvos krepšinio federacija liepos 1-ąją pradės du mėnesius truksiančią kampaniją „Laimėk kamuolį, perduok kamuolį“. Jos metu 100 žmonių kasdien laimės po unikalaus dizaino “Sprite” krepšinio kamuolį. Laimėtojai galės pasilikti kamuolį, padovanoti jį draugui arba kuriai nors mokyklai, drauge su Lietuvos krepšinio federacija padėdami atrasti naujus krepšinio talentus.

Lietuvos krepšinio federacijos ryšių su visuomene ir rinkodaros direktorius Linas Kunigėlis teigia, jog pagrindinis šios vasaros kampanijos tikslas yra skatinti sveiką gyvenseną, pasiūlyti jaunimui patrauklių renginių, kuriuose galėtų dalyvauti jaunieji krepšinio talentai.

„Sprite” talentų kova su savo atrankiniais turnyrais ir finalu šioje srityje jau seniai yra vienas pagrindinių mūsų vasaros renginių, tapęs tvirta tradicija. Tokie turnyrai suvaidino labai svarbų vaidmenį atrandant naujus Lietuvos krepšinio talentus. Nors atrankos turnyrai vyksta keliuose skirtinguose Lietuvos miestuose ir pritraukia minias jaunimo iš visos Lietuvos, atokesniuose mūsų šalies kampeliuose yra mokyklų, kurioms dėmesio pristinga. Dėl to nutarėme suvienyti jėgas su „Sprite” bei šio gėrimo mėgėjais ir pasiekti tuos atokesnius kampelius”, – sako L.Kunigėlis.

Mokyklos, kurioms keliaus krepšinio kamuoliai, bus atrinktos pagal poreikį. Kamuoliai mokykloms bus įteikti specialių krepšinio renginių metu dar šiais metais.

Lietuvai – 6200 kamuolių

Kampanijos principas – paprastas. Nuo liepos 1 dienos kiekvienas prekyboje būsiantis “Sprite” gėrimo butelis po kamšteliu turės unikalų kodą.

Įvedus kodą “Sprite” interneto svetainėje bus galima pasitikrinti, ar laimėjai kamuolį. Kasdien nuo liepos 1 d. kamuolius laimės 100 laimingųjų. Per du mėnesius visoje Lietuvoje bus galima laimėti iš viso 6200 kamuolių.

Tame pačiame interneto puslapyje laimėtojas galės pasirinkti, ar pasilikti kamuolį, ar nemokamai nusiųsti kamuolį draugui per „Omniva” paštomatą, ar padovanoti mokyklai.

„Tokiu būdu suteikiame savo vartotojams galimybę pasilikti kamuolį ir aktyviai juo naudotis, ar nusiųsti kamuolį draugams, kuriems patinka žaisti krepšinį, ar padovanoti kamuolį mokyklai, žinant, kad padedant Lietuvos krepšinio federacijai galimai būsimas krepšinio talentas galės mėgautis krepšiniu. Taip būsime tikri, kad kamuolys nedulkės kampe, o padės jaunimui gyventi judriau”, – sako “Sprite” prekės ženklo vadovė Baltijos šalyje Irina Gailiša.

„Sprite” pastaruosius aštuonerius metus rėmė įvairius krepšinio renginius.

„Kaip bendrovė norime paskatinti žmones daugiau judėti ir suprasti, kad svarbi kiekviena kalorija, nepaisant to, ar ją gaunate iš maisto ar iš gėrimo. O geriausias būdas išlaikyti formą yra judėti. Todėl remiame įvairius renginius, propaguojančius sveiką gyvenimo būdą. Bendradarbiavimas su Lietuvos krepšinio federacija davė gerų rezultatų. Tad bendra vartotojų skatinimo kampanija mums yra logiška bendradarbiavimo tąsa”, – sako I.Gailiša.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA