Kauniečius stebino didelis policijos reidas įvairiose vietose | Kas vyksta Kaune

Kauniečius stebino didelis policijos reidas įvairiose vietose

Kas vyksta Kaune nuotr.

Antradienio rytmetį gausios Kauno policijos pareigūnų pajėgos įvairiose miesto vietose rengė vairuotojų patikrinimus, kurių metu buvo tikrinami dokumentai, taip pat eismo dalyvių blaivumas.

Reido metu, kuris vyko Romainiuose, Giraitėje, Kačerginės miestelyje, kelio Kaunas-Šakiai 14-ame kilometre bei Kaune, Marvelės g. viso patikrintos 562 transporto priemonės ir 565 asmenys. Policinės priemonės metu dirbo per 20 policijos patrulių.

8.15 val. kelio Kaunas-Šakiai 14 kilometre buvo sustabdytas automobilis „Ford Mondeo“, kurio vairuotojui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,12 prom. girtumas.

9.40 val. Matvelės gatvėje sustabdyto automobilio „Mercedes-Benz Vito“ vairuotojas taip pat už vairo sėdo būdamas neblaivus. Jam nustatytas 1,29 prom. girtumas.

Reido metu 2 vairuotojai buvo nubausti už tai, kad naudojosi mobiliojo ryšio telefonais, 2 – kad vairavo transporto priemonę be draudimo, 1 – be techninės apžiūros.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistui reide dalyvavę pareigūnai teigė, kad jau atkreipė dėmesį į socialiniame tinkle „Facebook“ susikūrusią grupę „Kur stovi policija Kaune“ ir stebi, kokia informacija apie pareigūnų budėjimo vietas dalinasi kauniečiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA