A. Mickevičiaus gatvėje apribotas eismas | Kas vyksta Kaune

A. Mickevičiaus gatvėje apribotas eismas

R. Tenio nuotr.

Savaitė centro gyventojams ir čia įsikūrusiems verslininkams prasidėjo nuo izoliacijos. Darbininkai ties Laisvės alėja uždarė A. Mickevičiaus gatvę, tad tenka rinktis kitus kelius. Kaip alternatyva pateikiama Maironio gatvė.

Pirmadienį apribotas eismas A. Mickevičiaus gatvėje. Ties susikirtimu su Laisvės alėja, gatvė uždaryta. Darbininkai tikino, jog ši atkarpa bus uždaryta pusantro mėnesio.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis taip pat patvirtino, jog A. Mickevičiaus gatvėje bus tvarkomos komunikacijos. Tai Laisvės alėjos rekonstrukcijos pirmojo etapo dalis. Vedėjas tikina, jog šia gatve nevažinėjo viešasis transportas, todėl vairuotojai gali rinktis kitus kelius, tokius kaip Maironio gatvė ar Vytauto prospektas.

Atkarpoje nuo A. Mickevičiaus gatvės iki soboro įsikūrę verslininkai piktinasi tokiu sprendimu, nes dabar praras dar daugiau klientų. Kavinių darbuotojai tikina, jog valdininkai žadėjo, jog A. Mickevičiaus gatvė bus uždaryta labai trumpam laikui ir ne remontui, o tik jei reikės technikai įvažiuoti. Dabar, pačiu sezonu, ne tik po langais dūzgia sunkioji technika, bet dar ir atvažiuoti negalima.

Planuojama, jog pirmasis Laisvės alėjos rekonstrukcijos etapas bus įveiktas per 15 mėnesių. Iki metų pabaigos turi būti atnaujinta atkarpa iki soboro, o kitais metais rekonstrukcija prasidės pačioje Nepriklausomybės aikštėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA