Sekmadienį Kaune – eismo ribojimai | Kas vyksta Kaune

Sekmadienį Kaune – eismo ribojimai

Archyvo nuotr.

Birželio 14 dieną, „Miesto maratono“ renginio metu, bus ribojamas eismas senamiestyje bei dalyje miesto gatvių. Nuo 8.30 iki 14.00 val. automobilių greitis Jonavos gatvėje, Karaliaus Mindaugo pr. ir A. Juozapavičiaus prospekte bus ribojamas iki 30 km/h.

Šiose gatvėse kraštinė eismo juosta bus atitverta maratono ir pusės maratono dalyviams. Vairuotojų prašome būti atidžiais. A. Juozapavičiaus prospekte automobilius išvažiuojančius iš šalutinių gatvių ir kiemų praleidinės eismo reguliuotojai.

Nuo 8.30 iki 14.30 val. bus draudžiamas eismas Rotušės aikštėje., Aleksoto g., Vokiečių g., Prieplaukos krant., A. Jakšto g., Šv. Gertrūdos g. Į senamiesčio teritoriją įvažiuoti galės tik senamiesčio gyventojai. Nuo 8.30 iki 12.00 bus uždarytas ir Vytauto Didžiojo (Aleksoto) tiltas. Juo važiuoti galės tik viešasis miesto transportas.

Prieš prasidedant 10 ir 5 kilometrų bėgimams, nuo 14.00 iki 16.00 val. bus uždaryti įvažiavimai į Senamiesčio teritoriją per Jonavos, Šv. Gertrūdos, Palangos, L. Zamenhofo, M. Daukšos gatves ir Karaliaus Mindaugo prospektą prie Vytauto Didžiojo tilto. Tuo metu bus draudžiamas eismas senamiesčio gatvėse.

„Atsiprašome už gyventojams sukeltus nepatogumus ir stengsimės, kad kuo mažiau sudrumstumėme Jūsų dieną“, – tikino renginio organizatorius Algirdas Pukis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA